Spesialtilbud på flyvninger fra Mykonos Island National Airport (JMK)

Utforsk 45 steder med 31 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Mykonos Island National Airport

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen

3 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
TLV Tel Aviv

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
BCN Barcelona

1 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris
MXP Ferno

2 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
GVA Genève

2 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
LGW London

2 flyvninger per dag

3t 55m Vis pris
NTE Bouguenais
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 50m Vis pris
CTA Catania
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
AMS Haarlemmermeer

1 flyvninger per dag

3t 45m Vis pris
BLQ Bologna
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris

Mykonos Island National Airport hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Mykonos Island National Airport
Flyplass (IATA) kode JMK
By Mykonos
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Mykonos Island National Airport
Breddegrad 37.437222
Lengdegrad 25.347222
Nettsted Mykonos-airport.org
Vis på kart Google maps

Mykonos Island National Airport Fasiliteter og tjenester

Mykonos Island National Airport, også kjent som JMK, er et populært turistmål i Hellas. Flyplassen ligger bare 4 kilometer fra byen Mykonos, og fungerer som en inngangsport til denne vakre øya. Med sine moderne fasiliteter og effektive tjenester sikrer flyplassen en hyggelig reiseopplevelse for besøkende til Mykonos.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassens terminalbygning er velutstyrt og romslig, designet for å håndtere et stort antall passasjerer effektivt.
 • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelig for å imøtekomme passasjerenes behov, noe som sikrer en jevn innsjekkingsprosess.
 • Taxfrie butikker: Flyplassen huser en rekke avgiftsfrie butikker hvor reisende kan unne seg shopping for parfymer, kosmetikk, suvenirer og mer.
 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder er tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr en rekke lokale og internasjonale retter for å tilfredsstille enhver smak.
 • Lounge: Passasjerer kan nyte komforten til salonger, og gir et stille og behagelig miljø for avslapning før eller etter flyreisen.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiebyråer er praktisk plassert på flyplassen, slik at besøkende enkelt kan leie kjøretøy for oppholdet på øya.
 • Parkering: Et romslig parkeringsområde er tilgjengelig for passasjerer som velger å kjøre til flyplassen, noe som sikrer sikker parkering for kjøretøyene deres.

Tjenester:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan få tilgang til flyinformasjon i sanntid gjennom displaytavler plassert i hele terminalen, og holde dem informert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen sikrer effektiv håndtering av bagasje, minimerer sjansene for tap eller skade.
 • Rullestolassistanse: Spesiell assistanse er tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, ved å tilby rullestoler og hjelpe til med deres reisekrav.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerene med å finne eiendelene deres.
 • Minibanker. og Valutaveksling: Flyplassen tilbyr minibanker for kontantuttak, samt valutavekslingstjenester for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller tilbyr flyplassen medisinsk hjelp og førstehjelpsfasiliteter for å sikre reisendes velvære.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.

Totalt sett tilbyr Mykonos Island National Airport en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til besøkende til denne fantastiske greske øya. Enten det er den sømløse innsjekkingsprosessen, utvalget av shopping- og spisesteder, eller levering av essensielle tjenester, streber flyplassen etter å gi passasjerene den høyeste komfort og bekvemmelighet.


Mykonos Island National Airport Sıkça Sorulan Sorular

Mykonos Island National Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Mykonos Island National Airport belirlenmiş IATA kodu JMK ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mykonos Island National Airport havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 45m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Dubai International Airport (DXB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mykonos Island National Airport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Mykonos Island National Airport havalimanından ayrılan yolcular, 31 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Aegean Airlines, Sky Expres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Mykonos şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Mykonos şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Mykonos Island National Airport (JMK) tercih ederler.

Mykonos yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella