Direktefly fra Myitkyina flyplass (MYT)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Myitkyina flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MDL Mandalay

2-4 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
RGN Yangon

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Myitkyina flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Myitkyina flyplass
Flyplass (IATA) kode MYT
By Myitkyina
Land Burma (MM)
Fullstendig plassering Myitkyina flyplass
Breddegrad 25.382918
Lengdegrad 97.353006
Vis på kart Google maps

Myitkyina flyplassfasiliteter og tjenester

Myitkyina flyplass, som ligger i Kachin State, Myanmar, er den primære flyplassen som betjener byen Myitkyina. Det er et viktig transportknutepunkt i regionen, som forbinder nasjonale og internasjonale passasjerer til ulike destinasjoner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine besøkende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr flere sjekker -i skranker for flyselskaper som opererer inn og ut av Myitkyina.
 • Sikkerhetssjekk: Passasjerer må gjennom en sikkerhetskontroll før de går inn i avgangsområdet for å ivareta sikkerheten og overholde luftfartsbestemmelsene.
 • Tollfrie butikker: Flyplassen har avgiftsfrie butikker, som lar reisende kjøpe en rekke produkter som parfymer, kosmetikk, alkohol og tobakk til taxfree-priser.
 • Detaljhandel og servering: Flere detaljister butikker og spisesteder er tilgjengelig i terminalen, og tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale produkter og mat.
 • Lounge: Komfortable salonger er tilgjengelige for passasjerer som søker et mer avslappet miljø, og tilbyr fasiliteter som komfortable sitteplasser, forfriskninger, og Wi-Fi.
 • Bagasjetjenester: Myitkyina flyplass tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjehåndtering og lagringsfasiliteter, for å sikre sikker håndtering av bagasje.
 • Tilgjengelige fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, inkludert dedikerte parkeringsplasser og tilgjengelighet for rullestolbrukere.

Transport og parkering

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalen, og tilbyr praktisk transport til ulike destinasjoner i og rundt Myitkyina.
 • Bilutleie: For de som foretrekker å kjøre selv, tilbys bilutleietjenester på flyplassen, slik at reisende kan utforske regionen på deres eget tempo.
 • Motorsykkelutleie: Motorsykkelutleie er også tilgjengelig, noe som gir en alternativ transportmåte for kortere avstander.
 • Parkering: Myitkyina flyplass gir rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering, som sikrer sikkerheten og sikkerheten til besøkendes kjøretøy.

Tilleggstjenester

 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er praktisk plassert i terminalen for å hjelpe passasjerer med forespørsler, flyinformasjon og reiseveiledning.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter for å gi grunnleggende helsehjelp til passasjerer i nød.
 • Tapt og funnet: I i tilfelle tapte eiendeler eller bagasje, er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å gjenvinne gjenstandene sine.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingstjenester tilbys på flyplassen for reisendes bekvemmelighet..
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de er på flyplassen.

Myitkyina flyplass er forpliktet å gi passasjerene en hyggelig og effektiv reiseopplevelse. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber flyplassen etter å møte behovene til både nasjonale og internasjonale reisende som passerer gjennom portene.


Myitkyina flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Myitkyina flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MYT kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Myitkyina flyplass için atanmıştır.

Myitkyina flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Myitkyina flyplass ile Yangon International Airport (RGN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Myitkyina flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Myitkyina flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Myanmar Airways International, Myanmar National Airlines, Germania, Mann Yadanarpon Airlines, Air KB gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Myitkyina şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Myitkyina şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Myitkyina flyplass (MYT) tercih ederler.

Myitkyina çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Myitkyina civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella