Spesialtilbud på flyvninger fra Muş flyplass (MSR)

Reis til 4 steder med 2

Günlük Planlanmış Muş flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IST Arnavutköy

1-2 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
ESB Ankara

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
SAW Istanbul

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
YEI Bursa
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris

Muş flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Muş flyplass
Flyplass (IATA) kode MSR
By Muş
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Muş flyplass
Breddegrad 38.751520
Lengdegrad 41.651477
Nettsted Mus.dhmi.gov.tr
Vis på kart Google maps

Mu? Flyplassfasiliteter og tjenester

Ligger i den østlige delen av Tyrkia, Mu? Flyplassen er et knutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs og komfortabel opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen til Mu? Flyplassen er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å møte behovene til reisende. Det gir et romslig og komfortabelt miljø mens de venter på flyreiser.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan finne en rekke utsalgssteder, inkludert butikker, boutiquer og nærbutikker, som tilbyr et bredt utvalg av produkter og suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Mu? Flyplassen har flere restauranter og kafeer som serverer både lokale og internasjonale retter. Reisende kan nyte et deilig måltid eller ta en rask matbit før reisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen tilbyr fasiliteter for valutaveksling samt flere minibanker, noe som sikrer at passasjerene har enkel tilgang til kontanter.
 • Bagasjetjenester: Mu? Flyplassen tilbyr bagasjetjenester for å hjelpe passasjerene med bagasjen. Dette inkluderer bagasjeoppbevaring, innpakning og assistanse med tapt eller skadet bagasje.
 • Parkering: For de som reiser med bil, Mu? Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter. Parkeringsområdet er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, noe som sikrer kort gangavstand for passasjerer.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Displayskjermer over hele flyplassen gir oppdatert flyinformasjon, inkludert ankomst- og avgangstider, gatenummer og eventuelle forsinkelser eller kanselleringer.
 • Wi-Fi: Mu? Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde seg tilkoblet gjennom hele reisen.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer til og fra sentrum, inkludert drosjer, bilutleie og skyttelbuss tjenester. Dette sikrer praktisk reise for passasjerer til deres ønskede destinasjoner.
 • Spesiell assistanse: Mu? Flyplassen imøtekommer behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestoler, ramper og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelige for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse.
 • Medisinsk assistanse: I nødstilfeller er flyplassen utstyrt med et medisinsk senter som gir grunnleggende medisinske tjenester og først -hjelp.

Samlet sett, Mu? Flyplassen streber etter å tilby en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for sine passasjerer ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester. Fra komfortable venteområder til en rekke spisesteder sørger flyplassen for at reisende får dekket alle deres behov. Med sine moderne fasiliteter og praktiske transportmuligheter, Mu? Flyplassen fungerer som en inngangsport til den vakre regionen øst i Tyrkia.


Muş flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Muş flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Muş flyplass belirlenmiş IATA kodu MSR ile tanımlanır.

Muş flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Muş flyplass ile Istanbul Airport (IST) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Muş flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Muş flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Turkish Airlines, Pegasu gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Muş şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Muş şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Muş flyplass (MSR) tercih edilen seçenektir.

Muş çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Muş civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella