Non-stop flyvning fra Mount Gambier flyplass (MGB)

Utforsk 2 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Mount Gambier flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADL Adelaide

1-4 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
MEL Melbourne

1-3 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Mount Gambier flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Mount Gambier flyplass
Flyplass (IATA) kode MGB
By Mount Gambier
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Mount Gambier flyplass
Breddegrad -37.744072
Lengdegrad 140.782710
Nettsted Mountgambierairport.com.au
Vis på kart Google maps

Mount Gambier Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Mount Gambier Airport, som ligger i Sør-Australia, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Med en rekke fasiliteter og tjenester streber flyplassen etter å gi en sømløs og komfortabel opplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Mount Gambier Airport har en moderne og romslig terminalbygg som gir et innbydende miljø for passasjerene. Terminalen inkluderer alle nødvendige fasiliteter, som toalettfasiliteter, sittegrupper og rikelig med parkeringsplasser.
  • Detaljhandel og servering: Reisende kan nyte en rekke shopping- og spisesteder på flyplassen. Butikkområdet tilbyr et utvalg butikker som selger avgiftsfrie varer, gaver og suvenirer. I tillegg er det kafeer og snackbarer hvor passasjerene kan ta en matbit eller nyte en varm drikke.
  • Bilutleie: Mount Gambier Airport tilbyr praktiske bilutleietjenester, slik at besøkende kan utforske det vakre Sør-Australia regionen i sitt eget tempo. Flere kjente bilutleiefirmaer opererer fra flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøyalternativer for å dekke ulike behov.
  • Gratis Wi-Fi: Passasjerer kan holde kontakten gjennom hele reisen med flyplassens gratis Wi-Fi-tjeneste. Enten det er å sjekke e-post, surfe på internett eller holde kontakten med sine nærmeste, kan reisende nyte en pålitelig internettforbindelse uten kostnad.

Tjenester

  • Bagasjehåndtering: Mount Gambier Airport sikrer effektiv og sikker håndtering av passasjerenes bagasje. Opplærte medarbeidere bistår med innsjekking, avlevering og henting av bagasje, og sikrer en problemfri opplevelse.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsbesøkende. Godt merkede parkeringsplasser og tydelig skilting gjør det enkelt for passasjerer å parkere kjøretøyene sine sikkert før de drar til terminalen.
  • Tilgjengelighet: Mount Gambier Airport er forpliktet til å gi enkel tilgjengelighet for alle passasjerer. Anlegget er utstyrt med ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for funksjonshemmede. I tillegg er det tilgjengelige toaletter og dedikerte assistansetjenester tilgjengelig på forespørsel.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer som reiser til og fra flyplassen. Drosjer, skyttelbusser og private leiebiler tilbyr praktiske tjenester for å sikre smidig transport for både individuelle reisende og grupper.

Mount Gambier Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester designet for å forbedre reiseopplevelsen for alle passasjerer. Fra en moderne terminalbygning og komfortable fasiliteter til praktiske leiebiler og pålitelig Wi-Fi, streber flyplassen etter å møte behovene til reisende. Med effektiv bagasjehåndtering, rikelig med parkeringsplasser og tilgjengelige fasiliteter, sikrer Mount Gambier Airport at alle besøkende nyter en sømløs reise. Enten de ankommer eller drar, kan passasjerer forvente en hyggelig og stressfri opplevelse på denne sør-australske flyplassen.


Mount Gambier flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Mount Gambier flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Mount Gambier flyplass belirlenmiş IATA kodu MGB ile tanımlanır.

Mount Gambier flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Mount Gambier flyplass ile Adelaide International Airport (ADL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mount Gambier flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Mount Gambier flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Rex Regional Express, Qanta ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Mount Gambier şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Mount Gambier şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mount Gambier flyplass (MGB) tercih edilen seçenektir.

Mount Gambier yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella