Flygninger som går fra Mostépha Ben Boulaid flyplass (BLJ)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Mostépha Ben Boulaid flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ALG Alger

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
ORY Paris
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
LYS Lyon
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
MRS Marseille
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Mostépha Ben Boulaid flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Mostépha Ben Boulaid flyplass
Flyplass (IATA) kode BLJ
By Batna
Land Algeria (DZ)
Fullstendig plassering Mostépha Ben Boulaid flyplass
Breddegrad 35.757286
Lengdegrad 6.309525
Vis på kart Google maps

Mostépha Ben Boulaid flyplass fasiliteter og tjenester


Mostépha Ben Boulaid flyplass, som ligger i byen Batna, er en av de viktigste flyplassene i Algerie. Det henvender seg til både innenlandske og internasjonale flyvninger, og fungerer som et viktig knutepunkt for reisende. Flyplassen har en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter


Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter designet for å møte behovene til reisende. Disse inkluderer:

 • Moderne terminal: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Fra komfortable sittegrupper til rene toalettrom, passasjerer kan nyte et hyggelig miljø under oppholdet på flyplassen.
 • Restauranter og kafeer: Flere restauranter og kafeer er tilgjengelige på flyplassen, og gir passasjerene en rekke spisesteder alternativer. Enten du leter etter en rask matbit eller et komplett måltid, er det noe for enhver smak.
 • Tullfri shopping: Flyplassen har et avgiftsfritt shoppingområde hvor passasjerer kan unne seg litt detaljhandel før flyet deres. Fra kosmetikk og parfymer til elektronikk og suvenirer, reisende kan finne et bredt spekter av produkter.
 • Bilutleie: For de som trenger transport, tilbyr flyplassen bilutleietjenester. Passasjerer kan enkelt leie et kjøretøy ved ankomst, noe som gjør det praktisk å utforske omgivelsene eller nå sin endelige destinasjon.
 • Wi-Fi: Mostépha Ben Boulaid flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan hold deg tilkoblet og surf på internett når det passer dem.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig i terminalen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Kunnskapsrike ansatte er alltid klare til å gi veiledning og veiledning.
 • Bank og valutaveksling: Banktjenester og valutavekslingsfasiliteter er praktisk plassert på flyplassen, noe som sikrer at reisende enkelt kan håndtere sine økonomiske behov.

Tjenester


I tillegg til fasilitetene tilbyr Mostépha Ben Boulaid Airport også ulike tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Disse tjenestene inkluderer:

 • Tapt og funnet: For tapte eller forlagte gjenstander har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å spore opp eiendelene deres.
 • Medisinsk Assistanse: Et medisinsk senter er tilgjengelig i terminalen, utstyrt for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner eller gi nødvendig hjelp til passasjerer i nød.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesiell assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov. Rullestoler, ramper og dedikert personell er tilgjengelig for å sikre en jevn reise.
 • Flyinformasjonsskjerm: Digitale skjermer i hele terminalen viser oppdatert flyinformasjon, slik at passasjerer kan holde seg informert om deres avgang eller ankomst ganger.
 • Bagasjetjenester: Bagasjetraller, bagasjeinnpakning og bagasjeoppbevaring er tilgjengelig for å lette byrden med å håndtere bagasjen for reisende.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig. for både korttids- og langtidsparkering, noe som gjør det praktisk for passasjerer som kjører til flyplassen.

Mostépha Ben Boulaid flyplass tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og stressete -gratis reiseopplevelse. Fra en moderne terminal og spisesteder til banktjenester og spesiell assistanse, streber flyplassen etter å møte behovene til alle passasjerer. Enten du reiser eller ankommer denne flyplassen, kan du forvente et høyt nivå av bekvemmelighet og komfort.


Sıkça Sorulan Sorular

Mostépha Ben Boulaid flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BLJ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Mostépha Ben Boulaid flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mostépha Ben Boulaid flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 25m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Paris Orly Airport (ORY) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mostépha Ben Boulaid flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Mostépha Ben Boulaid flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air Algerie, Transavia Franc gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Batna şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Batna şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mostépha Ben Boulaid flyplass (BLJ) tercih edilen seçenektir.

Batna çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Batna civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella