Spesialtilbud på flyvninger fra Mosjøen lufthavn Kjærstad (MJF)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Mosjøen lufthavn Kjærstad

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
TRD Trondheim

1-3 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
BOO Bodø

1-2 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
MQN Mo i Rana

1 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris

Mosjøen lufthavn Kjærstad hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Mosjøen lufthavn Kjærstad
Flyplass (IATA) kode MJF
By Mosjøen
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Mosjøen lufthavn Kjærstad
Breddegrad 65.783611
Lengdegrad 13.215278
Nettsted Avinor.no
Vis på kart Google maps

Mosjøen lufthavn, Kjærstad fasiliteter og tjenester

Velkommen til Mosjøen lufthavn, Kjærstad! Denne flyplassen, som ligger i Norge, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Med en rekke fasiliteter og tjenester sikrer Mosjøen lufthavn en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. La oss utforske hovedtrekkene til denne flyplassen!

Fasiliteter:

  • Terminalbygning: Den moderne og romslige terminalbygningen gir et komfortabelt miljø for reisende. Med rikelig med sitteplasser, praktiske fasiliteter og tydelig skilting er det en lek å navigere gjennom flyplassen.
  • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan velge mellom en rekke spisesteder, inkludert restauranter og kafeer som serverer både lokale og kafeer. internasjonal mat. Enten du har lyst på en rask matbit eller et deilig måltid, er det noe for enhver smak.
  • Shopping: Benytt deg av den avgiftsfrie shoppingen på Mosjøen lufthavn. Bla gjennom en rekke produkter som kosmetikk, parfymer, elektronikk og suvenirer. Du kan finne den perfekte gaven eller unne deg noe spesielt.
  • Lounge: For de som søker en mer eksklusiv opplevelse, tilbyr flyplassen salonger som gir et rolig og komfortabelt sted å slappe av eller ta igjen jobben. Disse salongene inkluderer ofte gratis snacks, drikkevarer og Wi-Fi-tilgang.

Tjenester:

  • Bagasjetjenester: Mosjøen lufthavn tilbyr bagasjetjenester for å sikre trygghet og effektiv håndtering av bagasjen. Fra bagasjeinnsjekking til henting er dedikert personale tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer.
  • Bilutleie: Reisende som foretrekker fleksibiliteten til egen transport, kan enkelt leie en bil fra en av de pålitelige bilutleiefirmaer lokalisert på flyplassen. Dette gir praktisk utforskning av områdene rundt.
  • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportmuligheter til og fra terminalen. Taxi, skyttelbuss og offentlige transporttjenester er lett tilgjengelige, noe som gir en problemfri reise til din endelige destinasjon.
  • Informasjonsskranke: Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan flyplassens vennlige personale ved informasjonsskranken er der for å hjelpe. De kan gi deg informasjon om flyreiser, fasiliteter, transport og mer.
  • Wi-Fi-tilgang: Hold deg tilkoblet gjennom hele reisen med gratis Wi-Fi-tilgang på Mosjøen lufthavn. Enten du trenger å ta igjen jobben, holde kontakten med familie og venner, eller bare surfe på internett, står en pålitelig internettforbindelse til din disposisjon.

Mosjøen lufthavn, Kjærstad er forpliktet til å tilby eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, praktiske transportmuligheter og vennlige personale, har denne flyplassen som mål å gjøre reisen din så komfortabel og hyggelig som mulig. Så len deg tilbake, slapp av og la Mosjøen lufthavn ta seg av dine reisebehov!


Mosjøen lufthavn Kjærstad Sıkça Sorulan Sorular

Mosjøen lufthavn Kjærstad için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Mosjøen lufthavn Kjærstad belirlenmiş IATA kodu MJF ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mosjøen lufthavn Kjærstad havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 55m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8-100 Dash 8 / 8Q ile gerçekleştirilen Trondheim Airport Værnes (TRD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mosjøen lufthavn Kjærstad havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Mosjøen lufthavn Kjærstad hizmet vermektedir ve aralarında Widero gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Mosjøen şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Mosjøen şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Mosjøen lufthavn Kjærstad (MJF) tercih ederler.

Mosjøen yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella