Direktefly fra Moshoeshoe I internasjonale flyplass (MSU)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Moshoeshoe I internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
JNB Johannesburg

2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Moshoeshoe I internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Moshoeshoe I internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MSU
By Maseru
Land Lesotho (LS)
Fullstendig plassering Moshoeshoe I internasjonale flyplass
Breddegrad -29.455463
Lengdegrad 27.559059
Vis på kart Google maps

Moshoeshoe I International Airport Fasiliteter og tjenester

Moshoeshoe I International Airport, som ligger i Maseru, Lesotho, er den viktigste internasjonale inngangsporten til landet. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Moshoeshoe I International Airport har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med de nyeste fasilitetene for å imøtekomme behovene til reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har dedikerte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper, noe som sikrer en jevn og effektiv innsjekkingsprosess.
 • Detaljhandel og avgiftsfritt: Passasjerer kan unne seg litt detaljbehandling på flyplassens shoppingsteder, som tilbyr en rekke lokale og internasjonale produkter. Tollfri shopping er også tilgjengelig for internasjonale passasjerer.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer på flyplassen hvor reisende kan ta en rask matbit eller nyte et rolig måltid før flyturen.
 • Lounge: Moshoeshoe I International Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av mens de venter på flyreisen. Mange salonger tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Observasjonsdekk: For luftfartsentusiaster eller de som ønsker panoramautsikt over flyplassen, er det et observasjonsdekk med utsikt over rullebanen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen gir visninger av flyinformasjon i sanntid i hele terminalen, og holder passasjerer informert om ankomster, avganger og eventuelle endringer i rutetider.
 • Bagasjehåndtering: Moshoeshoe I International Airport sikrer effektiv bagasjehåndtering med dedikert personale og moderne utstyr for å minimere sjansene for feilhåndtering eller tap av bagasje.
 • Sikkerhet: Flyplassen opprettholder strenge sikkerhetstiltak for å sikre passasjerenes sikkerhet. Alle passasjerer og bagasjen deres gjennomgår grundige sikkerhetskontrollprosesser før ombordstigning.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold, noe som gir bekvemmelighet for reisende som velger å kjøre bil.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen gir assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe med ombordstigning, avstigning og navigering gjennom terminalen.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Moshoeshoe I International Airport medisinske fasiliteter og trent personell for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer.
 • Valutaveksling: Passasjerer kan enkelt veksle valuta ved flyplassens valutaskranker, og sikre at de har den lokale valutaen for besøket.

Moshoeshoe I International Airport er forpliktet til å gi en komfortabel og hyggelig reiseopplevelse. Med toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, streber flyplassen etter å møte passasjerenes behov og gjøre reisen deres så smidig som mulig.


Moshoeshoe I internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Moshoeshoe I internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Moshoeshoe I internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu MSU ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Moshoeshoe I internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Moshoeshoe I internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Moshoeshoe I internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Airlink (South Africa gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Maseru şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Maseru şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Moshoeshoe I internasjonale flyplass (MSU) tercih edilen seçenektir.

Maseru yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella