Flygninger som går fra Morgantown kommunale flyplass (MGW)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Morgantown kommunale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IAD Washington

3-4 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
PIT Findlay

1-2 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Morgantown kommunale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Morgantown kommunale flyplass
Flyplass (IATA) kode MGW
By Morgantown
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Morgantown kommunale flyplass
Breddegrad 39.645296
Lengdegrad -79.920321
Nettsted Morgantownairport.com
Vis på kart Google maps

Morgantown kommunale flyplassfasiliteter og tjenester

Morgantown kommunale flyplass, som ligger i Morgantown, West Virginia, er en liten regional flyplass som betjener byen og dens omkringliggende områder. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og hyggelig opplevelse for reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassens moderne og velutstyrte terminalbygning gir et komfortabelt venteområde for passasjerer. Det inkluderer sitteplasser, toaletter og noen mat- og drikkealternativer.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan enkelt parkere kjøretøyene sine i nærheten av terminalen, med god plass tilgjengelig.
  • Bilutleie: Flere kjente bilutleiefirmaer har skranker som er praktisk plassert i terminalbygningen. Reisende kan enkelt leie en bil ved ankomst og utforske Morgantown og dens omgivelser i sitt eget tempo.
  • Gratis Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis høyhastighets Wi-Fi-tilgang overalt. terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.
  • Minibank: For passasjerenes bekvemmelighet er en minibank tilgjengelig i terminalbygningen. Dette gir enkel tilgang til kontanter for alle behov eller krav i siste liten.

Tjenester

  • Flyselskapstjenester: Morgantown Municipal Airport opererer med kommersielle flyselskaper som kobler til store knutepunkter over hele landet. Passasjerer kan få tilgang til direktefly til populære destinasjoner uten å måtte reise til større flyplasser.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at passasjerenes bagasje umiddelbart lastes på deres flyreiser og trygt returnert ved ankomst.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen. Drosjer, skytteltjenester og samkjøringsapper gjør det enkelt for passasjerer å nå sine destinasjoner eller reise hjem fra flyplassen.
  • Sikkerhet: Morgantown kommunale flyplass holder et høyt nivå på sikkerhet for å sikre sikkerhet og velvære for alle passasjerer. TSA-ansatte utfører regelmessige sikkerhetskontroller for å opprettholde et sikkert miljø.
  • Flyinformasjon: Flyinformasjon i sanntid, inkludert ankomst- og avgangstider, vises på skjermer i hele terminalen. Passasjerer kan enkelt holde seg informert om eventuelle endringer eller forsinkelser på flyene deres.

Samlet sett tilbyr Morgantown kommunale flyplass en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til reisende. Enten du parkerer, leier en bil eller bruker Wi-Fi, kan passasjerene forvente en problemfri opplevelse på denne regionale flyplassen. Med praktiske transportmuligheter og førsteklasses sikkerhet, sikrer flyplassen sikkerheten og komforten til alle de som passerer gjennom dørene.


Sıkça Sorulan Sorular

Morgantown kommunale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MGW kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Morgantown kommunale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Morgantown kommunale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 15m süren ve Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) ile gerçekleştirilen Washington Dulles International Airport (IAD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Morgantown kommunale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Morgantown kommunale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Southern Airways Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Morgantown şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Morgantown şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Morgantown kommunale flyplass (MGW) tercih edilen seçenektir.

Morgantown yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella