Non-stop flyvning fra Monte Dourado flyplass (MEU)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Monte Dourado flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BEL Belém
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Monte Dourado flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Monte Dourado flyplass
Flyplass (IATA) kode MEU
By Almeirim
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Monte Dourado flyplass
Breddegrad -0.885104
Lengdegrad -52.600044
Vis på kart Google maps

Monte Dourado flyplass fasiliteter og tjenester

Monte Dourado flyplass er en liten, men effektiv flyplass som ligger i hjertet av den vakre Monte Dourado-regionen. Til tross for sin størrelse tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer. La oss utforske noen av hovedtrekkene til denne flyplassen.

Fasiliteter

 1. Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for passasjerkomfort.
 2. Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger ved de praktisk plasserte skrankene. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe med innsjekkingsprosessen og svare på spørsmål.
 3. Detaljhandel og servering: Flyplassen huser en rekke butikker og spisesteder hvor passasjerene kan nyte en rekke lokale og internasjonale retter, og kjøpe reisenødvendigheter eller suvenirer.
 4. Lounge: For de som ønsker en mer eksklusiv opplevelse, tilbyr flyplassen salonger hvor passasjerene kan slappe av, slappe av og nyte gratis forfriskninger.
 5. Minibanker og valuta Bytte: Monte Dourado lufthavn har minibanker og valutavekslingstjenester tilgjengelig, noe som sikrer at passasjerer har enkel tilgang til kontanter og valutaveksling når det er nødvendig.
 6. Bagasjefasiliteter: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester inkludert bagasjetraller, bagasjeoppbevaring og bagasje innpakningstjenester, noe som gjør det praktisk for reisende å administrere bagasjen sin.
 7. Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie biler fra kjente utleiebyråer på flyplassen, noe som sikrer enkel tilgang til transport ved ankomst.
 8. Parkeringsfasiliteter: Monte Dourado flyplass tilbyr korttids- og langtidsparkeringsmuligheter for passasjerer som ønsker å parkere kjøretøyene sine mens de er på reise.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne oppdatert informasjon om flyruter, forsinkelser og gatenummer som vises på skjermer over hele flyplassen.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen sikrer effektiv bagasjehåndtering til minimer sjansene for tapt eller feilhåndtert bagasje.
 • Sikkerhet: Monte Dourado lufthavn har et robust sikkerhetssystem på plass, inkludert grundige sikkerhetssjekker for passasjerer og bagasje, som sikrer sikkerhet og velvære for alle reisende.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander kan passasjerer henvende seg til flyplassens Lost and Found-avdeling, hvor dedikert personale vil hjelpe til med gjenfinningsprosessen.
 • Informasjonsskranke: Flyplassen har en informasjonsskranke hvor det vennlige personalet er tilgjengelig for å gi veiledning, svare på spørsmål og hjelpe passasjerer med eventuelle bekymringer de måtte ha.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle en medisinsk nødsituasjon er førstehjelpstjenester tilgjengelig på flyplassen. Opplært personell er klar til å gi umiddelbar hjelp hvis det er nødvendig.
 • WiFi: Monte Dourado flyplass tilbyr gratis WiFi i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme behovene til passasjerer med redusert mobilitet, noe som sikrer en problemfri og komfortabel opplevelse.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, Monte Dourado lufthavn streber etter å gi en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom dørene. Enten det er komfortable salonger, praktiske butikkalternativer eller effektive bagasjehåndteringstjenester, sikrer flyplassen at reisende har alt de trenger for å gjøre reisen deres behagelig og stressfri.


Monte Dourado flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Monte Dourado flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MEU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Monte Dourado flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Monte Dourado flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 0m süren ve Cessna (Light aircraft-single piston engine) ile gerçekleştirilen Val de Cans–Júlio Cezar Ribeiro International Airport (BEL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Monte Dourado flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Monte Dourado flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azu gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Almeirim şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Almeirim şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Monte Dourado flyplass (MEU) tercih edilen seçenektir.

Almeirim yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella