Direktefly fra Monbetsu flyplass (MBE)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Monbetsu flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HND Tokyo

1 flyvninger per dag

1t 53m Vis pris

Monbetsu flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Monbetsu flyplass
Flyplass (IATA) kode MBE
By Monbetsu
Land Japan (JP)
Fullstendig plassering Monbetsu flyplass
Breddegrad 44.306983
Lengdegrad 143.407762
Nettsted Ok-m.jp
Vis på kart Google maps

Monbetsu flyplassfasiliteter og tjenester

Monbetsu flyplass, som ligger i Hokkaido, Japan, er en liten regional flyplass som betjener byen Monbetsu og dens omkringliggende områder. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Monbetsu Airport har dedikerte innsjekkingsskranker for hvert flyselskap som opererer på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Bagasjeutleveringsområde: Ved ankomst kan passasjerer hente innsjekket bagasje på det angitte området for bagasjeutlevering, praktisk plassert i terminalbygningen.
 • Toaletter: Rent og godt vedlikeholdt i hele terminalen toaletter er tilgjengelige, inkludert de som er utstyrt med fasiliteter for funksjonshemmede.
 • Wi-Fi: Monbetsu Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten og surfe internett mens de er på flyplassen.

Detaljhandel og servering

 • Tullfrie butikker: Passasjerer kan utforske en rekke av avgiftsfrie butikker på Monbetsu lufthavn, som tilbyr en rekke produkter som kosmetikk, elektronikk og suvenirer.
 • Nærbutikk: For eventuelle siste-liten-kjøp eller reisebehov, en praktisk butikk ligger innenfor terminalen, som tilbyr et bredt utvalg av snacks, drinker og hverdagsting.
 • Restauranter og kafeer: Monbetsu lufthavn har flere spisesteder, inkludert restauranter og kafeer, hvor passasjerer kan ta et måltid eller nyte en varm drikke før flyturen.

Transport

 • Bilutleie: Passasjerer som ønsker å utforske regionen i sitt eget tempo, kan enkelt leie en bil fra et av de anerkjente bilutleieselskapene som er tilgjengelig på Monbetsu flyplass.
 • Taxi: En taxiholdeplass er praktisk plassert. like utenfor terminalbygningen, og gir passasjerene et problemfritt transportalternativ til ønsket destinasjon.
 • Offentlig transport: Monbetsu flyplass er godt forbundet med det lokale offentlige transportnettverket, med busser og tog som kjører i umiddelbar nærhet, noe som sikrer enkel tilgang til nærliggende byer og tettsteder.

Tilleggstjenester

 • Informasjonsskranke: Bemannet av vennlige og hjelpsomme flyplasspersonell, en informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med eventuelle forespørsler, gi veiledning og veibeskrivelse.
 • Bagasjeoppbevaring: Monbetsu flyplass tilbyr bagasjeoppbevaring, slik at passasjerer kan oppbevare bagasjen på en sikker måte og utforske området uten byrden av overdreven bagasje.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Foreldre som reiser med spedbarn kan bruke babypleiefasiliteter, inkludert dedikert pleie rom utstyrt med stellebord og komfortable sittegrupper.

Totalt sett kan Monbetsu flyplass være kompakt, men den har en rekke fasiliteter og tjenester for å møte passasjerenes behov, og sikrer en hyggelig og hyggelig reise fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Monbetsu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Monbetsu flyplass belirlenmiş IATA kodu MBE ile tanımlanır.

Monbetsu flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Monbetsu flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Monbetsu flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Monbetsu flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AN gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Monbetsu şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Monbetsu şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Monbetsu flyplass (MBE) tercih edilen seçenektir.

Monbetsu yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella