Non-stop flyvning fra Momote flyplass (MAS)

Utforsk 5 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Momote flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KVG Kavieng
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
POM Port Moresby
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
WWK Wewak
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
LAE Lae
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
MAG Madang
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Momote flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Momote flyplass
Flyplass (IATA) kode MAS
By Momote
Land Papua-New-Guinea (PG)
Fullstendig plassering Momote flyplass
Breddegrad -2.060708
Lengdegrad 147.425718
Vis på kart Google maps

Momote Airport fasiliteter og tjenester

Momote Airport, som ligger i Manus-provinsen i Papua Ny-Guinea, er en liten regional flyplass som passer for innenlandsflyvninger. Til tross for sin størrelse tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene. Her er noen av hovedtrekkene til Momote flyplass:

Terminalbygning

Terminalbygningen på Momote flyplass er ren, moderne og godt vedlikeholdt. Det gir et komfortabelt miljø for passasjerer mens de venter på flyreiser. Terminalen tilbyr sitteplasser, toaletter og en liten kafé hvor besøkende kan ta en matbit eller en kopp kaffe.

Innsjekking og sikkerhet

  • Momote Airport har utpekt innsjekkingsskranker hvor passasjerer enkelt kan levere bagasjen og få boardingkortet.
  • En sikkerhetskontroll er på plass for å sikre sikkerheten og sikkerheten til alle passasjerer. Passasjerer er pålagt å passere gjennom metalldetektorer og få skannet håndbagasjen før de går inn i avgangsområdet.

Duty-Free Shopping

Momote Airport har en toll- gratis butikk hvor passasjerer kan kjøpe en rekke produkter, inkludert lokalt håndverk, suvenirer, alkoholholdige drikker, tobakk, kosmetikk og mer. Den avgiftsfrie butikken gir reisende en utmerket mulighet til å kjøpe unike gaver og gjenstander for å huske tiden deres i Papua Ny-Guinea.

Bilutleie

For passasjerer som ønsker å utforske Manus-provinsen i sitt eget tempo, Momote Airport tilbyr bilutleietjenester. Flere ledende bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, slik at reisende kan bestille et kjøretøy ved ankomst og enkelt starte reisen fra selve flyplassen.

Transport

  • Taxier er lett tilgjengelige. tilgjengelig utenfor terminalbygningen, og gir en praktisk transportmåte til ulike destinasjoner i Manus-provinsen. Prisene er faste og basert på avstand.
  • Det finnes også skytteltjenester som frakter passasjerer til populære hoteller og feriesteder i området. Transporttjenesten kan forhåndsbestilles eller ordnes ved ankomst.

Tilgjengelighet

Momote Airport er forpliktet til å gi tilgjengelighet for alle passasjerer. Flyplassen er utstyrt med ramper, heiser og fasiliteter for rullestolbrukere for å imøtekomme personer med mobilitetsutfordringer. I tillegg er opplærte medarbeidere tilgjengelige for å hjelpe passasjerer etter behov.

Samlet sett streber Momote Airport etter å gi en hyggelig og problemfri opplevelse for alle reisende som passerer gjennom dørene. Med sin rene terminalbygning, utvalg av fasiliteter og praktiske transportmuligheter, sikrer Momote Airport at passasjerenes reiser starter og slutter jevnt.


Momote flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Momote flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MAS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Momote flyplass için atanmıştır.

Momote flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Momote flyplass ile Jacksons International Airport (POM) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 20m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Momote flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Momote flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Niugin ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Momote şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Momote şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Momote flyplass (MAS) tercih edilen seçenektir.

Momote yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella