Spesialtilbud på flyvninger fra Moi internasjonale flyplass (MBA)

Utforsk 17 steder med 16 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Moi internasjonale flyplass

Moi internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Moi internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MBA
By Mombasa
Land Kenya (KE)
Fullstendig plassering Moi internasjonale flyplass
Breddegrad -4.035500
Lengdegrad 39.597301
Nettsted Kaa.go.ke
Vis på kart Google maps
Moi internasjonale flyplass
Moi internasjonale flyplass
Moi internasjonale flyplass
Moi internasjonale flyplass
Moi internasjonale flyplass
Moi internasjonale flyplass

Moi International Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Moi International Airport er en fremtredende flyplass som ligger i Mombasa, Kenya. Som en av de travleste flyplassene i Øst-Afrika, tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Moi internasjonale lufthavn tilbyr flere innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper, slik at passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Lounge: flyplassen har komfortable salonger hvor passasjerer kan slappe av og nyte bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, forfriskninger og komfortable sitteplasser.
 • Duty-Free Shopping: Ulike taxfree-butikker er tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert kosmetikk, elektronikk og lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Flere restauranter og kafeer serverer en rekke deilige retter og drikkevarer, catering til ulike smaker og preferanser.
 • Valutaveksling: Reisende kan enkelt veksle valuta ved flyplassens valutavekslingsskranker, for å sikre at de har den lokale valutaen for turen.
 • Minibanker og banktjenester: Minibanker og banktjenester er tilgjengelige, slik at passasjerer kan ta ut penger eller utføre nødvendige økonomiske transaksjoner.

Flyplasstjenester

 • Bagasjehåndtering: Moi International Airport tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre trygg og rask levering av passasjerenes bagasje.
 • Tapt. og funnet: Ved tapte gjenstander kan passasjerer rapportere til flyplassens dedikerte Lost and Found-avdeling for å få hjelp til å finne og hente eiendelene sine.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen tilbyr medisinske tjenester, inkludert et førstehjelpssenter for å gi umiddelbar omsorg til passasjerer i nødstilfeller eller helseproblemer.
 • Spesiell assistanse: De med redusert mobilitet eller spesielle behov kan be om hjelp på flyplassen for å sikre en problemfri opplevelse under hele reisen.
 • Bilutleie: Reisende som ønsker å utforske Mombasa og omgivelsene kan enkelt leie en bil fra anerkjent leiebil selskaper på flyplassen.
 • Transport: Moi internasjonale lufthavn har gode forbindelser til sentrum med ulike transportmidler, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlige busser.

Moi internasjonale lufthavn tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til passasjerer. Med sine moderne og velholdte terminalfasiliteter, supplert med en rekke praktiske tjenester, sikrer flyplassen komforten og tilfredsheten til alle reisende som passerer gjennom.


Moi internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Moi internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Moi internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu MBA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Moi internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 10h 40m süren ve Boeing 787-8 ile gerçekleştirilen Chengdu Shuangliu International Airport (CTU) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Moi internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 16 taşıyıcı, Moi internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Jambojet Limited, Kenya Airways, Skyward Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Mombasa şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Mombasa şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Moi internasjonale flyplass (MBA) tercih ederler.

Mombasa yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella