Non-stop flyvning fra Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn (CZL)

Utforsk 23 steder med 6 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ALG Alger

5-6 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
MRS Marseille

2 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
IST Arnavutköy

1-2 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris
LYS Lyon

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
ORY Paris

2 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
CDG Paris

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
MLH Mulhouse
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
NCE Hyggelig
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
ORN Oran
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
ELU El Oued
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode CZL
By Konstantin
Land Algeria (DZ)
Fullstendig plassering Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn
Breddegrad 36.286272
Lengdegrad 6.618349
Vis på kart Google maps

Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn, som ligger i Constantine, Algerie, er en av de travleste og viktigste flyplassene i landet. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse for reisende.

Fasiliteter

The følgende er noen av nøkkelfasilitetene som er tilgjengelige på Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn:

 • Terminalbygninger: Flyplassen har to moderne og velutstyrte terminalbygninger, en for innenlandsflyvninger og den andre for internasjonale flyvninger. Disse terminalene tilbyr ulike fasiliteter, inkludert ventesalonger, sittegrupper og shopping- og spisesteder.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan finne innsjekkingsskranker som er praktisk plassert i terminalene. Disse skrankene er bemannet av effektivt personell som hjelper reisende med prosedyrene for flyinnsjekking.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at passasjerenes bagasje håndteres med omhu. Bagasjevogner og traller er lett tilgjengelige for reisende å transportere eiendelene sine enkelt.
 • Parkeringsfasiliteter: Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering krav. Parkeringsfasilitetene er beleilig plassert, slik at passasjerer kan parkere kjøretøyene sine sikkert.
 • Informasjonsskranker: Vennlig og kunnskapsrik personale finner du ved utpekte informasjonsskranker over hele flyplassen. De er lett tilgjengelige for å svare på spørsmål, gi veibeskrivelse og hjelpe passasjerer.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har et medisinsk senter med profesjonelt personale som er opplært til å håndtere medisinske nødsituasjoner. Senteret er utstyrt med nødvendig medisinsk utstyr for å gi umiddelbar hjelp om nødvendig.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene tilbyr Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn også en rekke tjenester for å forbedre den generelle reiseopplevelsen:

 • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyte ulike spisesteder på flyplassen, inkludert restauranter, kafeer og snackbarer. Disse etablissementene tilbyr et mangfoldig utvalg av retter for å imøtekomme ulike smaker.
 • Duty-Free Shopping: Flyplassen huser taxfree-butikker hvor passasjerene kan kjøpe en rekke varer, inkludert parfymer, elektronikk, suvenirer og mer. Tollfri shopping gir en mulighet til å kjøpe produkter av høy kvalitet til taxfree-priser.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelige på flyplassen, noe som gjør det praktisk for passasjerer å ta ut kontanter eller veksle valuta for å dekke deres økonomiske behov.
 • Bilutleie: Passasjerer som ønsker å utforske byen eller reise til sitt endelige reisemål, kan leie en bil fra flyplassens bilutleietjenester. Dette gir de reisende fleksibiliteten og friheten til å bevege seg rundt i sitt eget tempo.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig på hele flyplassen for enkelhets skyld passasjerer. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for å sikre at reisende kan drive sine elektroniske enheter mens de er på flyplassen.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn er utstyrt med fasiliteter designet for å dekke til behovene til passasjerer med nedsatt funksjonsevne. Disse inkluderer tilgjengelige toaletter, heiser og utpekte sitteplasser.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester streber Mohamed Boudiaf International Airport etter å gi en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom sine dører. Enten de flyr i Algerie eller internasjonalt, kan reisende forvente en høy standard av komfort, bekvemmelighet og effektivitet under oppholdet på denne travle flyplassen.


Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu CZL ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 55m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Tindouf Airport (TIN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Air Algerie, Turkish Airlines, Tassili Airlines, Volotea, Transavia Franc gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Konstantin şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Konstantin şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mohamed Boudiaf internasjonale lufthavn (CZL) tercih edilen seçenektir.

Konstantin çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Konstantin civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella