Spesialtilbud på flyvninger fra Miyako flyplass (MMY)

Reis til 5 steder med 3

Günlük Kalkış Programı Miyako flyplass

Miyako flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Miyako flyplass
Flyplass (IATA) kode MMY
By Miyako
Land Japan (JP)
Fullstendig plassering Miyako flyplass
Breddegrad 24.779198
Lengdegrad 125.297780
Nettsted Miyakoap.co.jp
Vis på kart Google maps

Miyako Airport Fasiliteter og tjenester

Miyako Airport, som ligger i Miyakojima City i Okinawa, Japan, er en populær inngangsport til den vakre Miyako Island. Flyplassen betjener både innenlands og internasjonale flyvninger, og spiller en avgjørende rolle i å forbinde Miyako Island med resten av Japan og verden. Med sine moderne fasiliteter og en rekke tjenester, streber Miyako Airport etter å tilby en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og veldesignet terminalbygning, som sikrer jevn og effektiv passasjerflyt.
 • Innsjekkingsskranker: Rikelig med innsjekkingsskranker er tilgjengelig for å imøtekomme behovene til forskjellige flyselskaper og passasjerer.
 • Bagasje Kravområde: Et utpekt område for bagasjeutlevering gjør det enkelt for reisende å hente bagasjen ved ankomst.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter.
 • Butikker: Reisende kan nyte shopping i en rekke butikker, inkludert avgiftsfrie butikker, suvenirbutikker og motebutikker.
 • Lounge: For de som søker avslapning eller forretningstjenester, Miyako Flyplassen tilbyr salonger som tilbyr komfortable sitteplasser, internettilgang og andre fasiliteter.
 • Valutaveksling: Valutavekslingstjenester er praktisk plassert i terminalbygningen for internasjonale reisende som trenger lokal valuta.
 • Minibanker: Flere minibanker er tilgjengelig på hele flyplassen.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, slik at besøkende enkelt kan leie et kjøretøy og utforske øya i sitt eget tempo.
 • Parkering: Miyako lufthavn tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsalternativer, og tilbyr pålitelige og sikre parkeringsplasser for reisende.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: Bemannede informasjonsskranker er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha angående flyreiser, flyplassfasiliteter eller transport.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at reisende kan holde kontakten.
 • Tapt og funnet: Hvis noen eiendeler blir borte eller mistet under reisen, er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe med å gjenopprette tapte gjenstander.
 • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller eller medisinske behov, er det en klinikk på flyplassen.
 • Barnefasiliteter: Miyako flyplass har dedikerte lekeområder og pleierom for familier som reiser med små barn.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen gir spesiell assistanse for passasjerer med funksjonshemminger eller mobilitetsutfordringer, og sikrer deres komfort og bekvemmelighet.
 • Transportalternativer: Flyplassen tilbyr flere transportalternativer, inkludert drosjer, skyttelbusser og leiebiler, slik at reisende kan nå sine ønskede destinasjoner.

Som den primære inngangsporten til Miyako Island, streber Miyako Airport etter å tilby en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, et bredt spekter av tjenester og effektive operasjoner, fungerer flyplassen som et innbydende inngangspunkt til den fantastiske skjønnheten på Miyako-øya.


Miyako flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Miyako flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MMY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Miyako flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Miyako flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 25m süren ve Boeing 767-300 Passenger ile gerçekleştirilen Tokyo International Airport (HND) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Miyako flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Miyako flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Japan Transocean Air, ANA, JA ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Miyako şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Miyako şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Miyako flyplass (MMY) tercih edilen seçenektir.

Miyako çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Miyako civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella