Direktefly fra Mirny flyplass (MJZ)

Non-stop flyvninger til 7 destinasjoner via 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Mirny flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
OVB Novosibirsk

2 flyvninger per dag

3t 5m Vis pris
YKS Yakutsk

1 flyvninger per dag

2t 18m Vis pris
VKO Moskva
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

6t 5m Vis pris
IKT Irkutsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
ULK Lensk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
DME Moskva
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

6t 0m Vis pris
KHV Khabarovsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris

Mirny flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Mirny flyplass
Flyplass (IATA) kode MJZ
By Mirny
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Mirny flyplass
Breddegrad 62.529791
Lengdegrad 114.015611
Vis på kart Google maps

Mirny Airport Fasiliteter og tjenester

Mirny Airport, som ligger i byen Mirny i Sakha-republikken Russland, er en liten, men effektiv flyplass som betjener lokalsamfunnet og nærområdene. Med en rekke fasiliteter og tjenester, sikrer Mirny Airport en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Flyplassterminalen er ren og godt vedlikeholdt, noe som gir et komfortabelt miljø for reisende.
 • Det er forskjellige sitteområder i hele terminal hvor passasjerer kan slappe av mens de venter på flyreisen.
 • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben.
 • Flere mat- og drikkealternativer er tilgjengelige, inkludert kafeer, restauranter og snackbarer, som tilbyr en rekke valg for ulike smaker og preferanser.
 • Tattfrie butikker er også til stede, som gir reisende muligheten til å kjøpe avgiftsfrie varer som parfymer, kosmetikk, alkohol og sjokolade.
 • Flyplassen har flere minibanker og valutavekslingsskranker der passasjerer enkelt kan konvertere pengene sine.
 • For forretningsreisende, Mirny Airport tilbyr konferanse- og møterom utstyrt med moderne audiovisuelle fasiliteter.
 • Parkeringsfasiliteter er tilgjengelig for både korttids- og langtidsopphold, noe som gjør det enkelt for passasjerer å parkere kjøretøyene sine trygt mens de er borte.

Passasjertjenester

 • Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert innpakning og oppbevaring av bagasje, for å sikre sikker håndtering og oppbevaring av passasjerenes eiendeler.
 • Flyselskaper som opererer på Mirny flyplass tilbyr innsjekkingsskranker der passasjerer enkelt kan levere av bagasjen og få boardingkort.
 • Passasjerassistanse og informasjonsskranker er tilgjengelig over hele terminalen for å gi veiledning, svare forespørsler, og tilbyr generell assistanse til reisende.
 • Medisinske fasiliteter, inkludert førstehjelp og apotektjenester, er tilstede for å gi umiddelbar omsorg og støtte om nødvendig.
 • For familier tilbyr flyplassen babypleiefasiliteter og garderober, som sikrer en komfortabel og praktisk opplevelse for foreldre som reiser med spedbarn.
 • Spesiell assistanse er tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, inkludert rullestoltilgjengelighet og dedikert personale til å hjelpe under hele reisen.
 • Mirny Airport dekker også behovene til VIP-reisende, og tilbyr eksklusive salonger med komfortable sitteplasser, internettilgang og forfriskninger.

Transport

 • Taxi- og bilutleietjenester er lett tilgjengelig utenfor flyplassen, og gir praktiske transportmuligheter for reisende å nå sine endelige destinasjoner.
 • Offentlig transport, som busser eller skyttelbuss, er også tilgjengelig som forbinder flyplassen til nærliggende byer og tettsteder.

Mirny flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som imøtekommer passasjerenes behov. Fra komfortable sittegrupper, mat- og drikkemuligheter og avgiftsfrie butikker til bagasjetjenester, passasjerassistanse og medisinske fasiliteter, sørger flyplassen for en praktisk og hyggelig reiseopplevelse. Med tilgjengelige transportmuligheter kan reisende enkelt nå sine endelige destinasjoner. Mirny lufthavn streber etter å tilby kvalitetstjenester, noe som gjør den til en pålitelig inngangsport til Sakha-republikken og områdene rundt.


Mirny flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Mirny flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MJZ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Mirny flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mirny flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 15m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Domodedovo International Airport (DME) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mirny flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Mirny flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Alrosa Air, S7 Airlines, Auror gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Mirny şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Mirny şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mirny flyplass (MJZ) tercih edilen seçenektir.

Mirny çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Mirny civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella