Spesialtilbud på flyvninger fra Minsk nasjonale flyplass (MSQ)

Direkteflyvninger til 22 destinasjoner betjenes av 10 flyselskaper.

Minsk nasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Minsk nasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MSQ
By Minsk
Land Belarus (BY)
Fullstendig plassering Minsk nasjonale flyplass
Breddegrad 53.882500
Lengdegrad 28.032500
Nettsted Airport.by
Vis på kart Google maps
Minsk nasjonale flyplass
Minsk nasjonale flyplass
Minsk nasjonale flyplass
Minsk nasjonale flyplass
Minsk nasjonale flyplass
Minsk nasjonale flyplass

Minsk nasjonale flyplass

Minsk nasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Minsk nasjonale flyplass, som ligger i hovedstaden Hviterussland, er landets viktigste internasjonale flyplass. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt som forbinder Hviterussland med en rekke destinasjoner rundt om i verden. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminaler: Minsk nasjonale lufthavn har to passasjerterminaler - Terminal 1 og terminal 2. Terminal 1 er den primære terminalen og håndterer både internasjonale og innenlandsflyvninger, mens terminal 2 primært betjener lavprisselskaper.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen er vert for ulike butikker som selger avgiftsfrie varer, lokale produkter, suvenirer og mer. Passasjerer kan også nyte en rekke spisesteder, inkludert kafeer, restauranter og gatekjøkken.
 • Lounge: Minsk National Airport tilbyr eksklusive salonger for passasjerer som søker privatliv og komfort. Salongene tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og forretningsfasiliteter.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten og surfe på Internett mens de er på flyplassen.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester i begge terminalene, noe som sikrer enkel tilgang til lokal valuta eller internasjonale valutaer.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr langtids- og korttidsparkeringsmuligheter for passasjerer. Parkeringsfasilitetene er sikre og lett tilgjengelige, noe som gjør det praktisk for både korte turer og lengre reiser.

Tjenester

 • Passasjerassistanse: Minsk nasjonale lufthavn tilbyr assistanse til reisende med redusert mobilitet eller spesielle behov. Opplærte ansatte er tilgjengelige for å gi støtte under hele flyplassreisen.
 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker er strategisk plassert i terminalene for å hjelpe passasjerer med spørsmål knyttet til flyreiser, bakketransport, flyplassfasiliteter og mer.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester for innpakning av bagasje for å sikre bagasjen og beskytte den mot skade under transport. Mistet og funnet-tjenester er også tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med å spore og hente tapte gjenstander.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter, inkludert førstehjelpsstasjoner, bemannet med kvalifiserte fagfolk for å gi nødvendig medisinsk assistanse om nødvendig.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, bilutleie, skytteltjenester og offentlig transport, noe som sikrer enkel tilgang for reisende.
 • Barnefasiliteter: Minsk National Airport har dedikerte lekeområder for barn, og tilbyr underholdningsmuligheter for å holde unge passasjerer engasjerte mens de venter på flyreisene deres.

Minsk National Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, effektive ansatte og praktiske transportforbindelser, streber flyplassen etter å sikre at hver reisende får en komfortabel og hyggelig reise.


Sıkça Sorulan Sorular

Minsk nasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Minsk nasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu MSQ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Minsk nasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 8h 0m süren ve Airbus A330-300 ile gerçekleştirilen Hohhot Baita International Airport (HET) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Minsk nasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Minsk nasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 10 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Belavia, Aeroflot, Pobeda, flydubai, Uzbekistan Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Minsk şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Minsk şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Minsk nasjonale flyplass (MSQ) tercih ederler.

Minsk yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella