Spesialtilbud på flyvninger fra Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass (MSP)

Non-stop flyvninger til 148 destinasjoner med 17 forskjellige flyselskaper

Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MSP
By Bloomington
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass
Breddegrad 44.884755
Lengdegrad -93.222285
Nettsted Mspairport.com
Vis på kart Google maps
Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass
Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass
Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass
Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass
Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass
Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass

Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass

Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Minneapolis-Saint Paul internasjonale lufthavn (MSP) er et blomstrende transportknutepunkt som betjener Twin Cities-hovedstadsområdet. Med førsteklasses fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, har MSP som mål å gi en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

Her er noen av nøkkelfasilitetene som er tilgjengelige på Minneapolis- Saint Paul International Airport:

 • Terminaler: MSP har to terminaler - Terminal 1 (Lindbergh) og Terminal 2 (Humphrey). Begge terminalene tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reise for reisende.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har et omfattende utvalg av butikker, avgiftsfrie butikker og spisesteder. Fra eksklusive merker til lokale spesialbutikker, passasjerer kan finne alt de trenger.
 • Lounge: MSP har flere salonger hvor passasjerene kan slappe av, slappe av og nyte gratis forfriskninger før flyreisen. Salongene tilbyr komfortable sitteplasser, arbeidsstasjoner og Wi-Fi-tilgang.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr flere parkeringsalternativer, inkludert betjent, korttids- og langtidsparkering. MSPs parkeringsfasiliteter er godt vedlikeholdt og lett tilgjengelig.
 • Toaletter og barnepass: Rene og velutstyrte toaletter finnes på hele flyplassen. I tillegg er det dedikerte babypleiefasiliteter for familier som reiser med spedbarn og små barn.
 • Informasjonssentre: MSP har informasjonssentre strategisk plassert i terminalene for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å gi veiledning om veibeskrivelser, flyreiser og annen flyplassrelatert informasjon.

Tjenester

Minneapolis-Saint Paul internasjonale lufthavn tilbyr ulike tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

 • Gratis Wi-Fi: MSP gir gratis høyhastighets Wi-Fi-tilgang på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller komme på jobb.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å finne eiendelene deres.
 • Medisinske tjenester: MSP har medisinske fasiliteter og opplært personell å håndtere medisinske nødsituasjoner og gi grunnleggende førstehjelp til passasjerer i nød.
 • Flyassistanse: Flyplassen tilbyr flyinformasjonsvisninger, flystatusoppdateringer og gatekunngjøringer for å holde passasjerer informert om flyreisene deres.
 • Bagasjetjenester: MSP tilbyr bagasjevogner, bagasjeoppbevaringsmuligheter og bagasjeinnpakningstjenester for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til reisendes eiendeler.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen legger vekt på tilgjengelighet med funksjoner som tilgjengelige toaletter, heiser, ramper og utpekte parkeringsplasser for personer med funksjonshemninger.

Minneapolis-Saint Paul International Airport står som et moderne og velutstyrt anlegg som tilbyr førsteklasses fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til alle reisende. Enten det er shopping, spisesteder eller tilgang til viktige tjenester, MSP sikrer en sømløs opplevelse for passasjerer som passerer gjennom denne internasjonale flyplassen.


Sıkça Sorulan Sorular

Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MSP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 12h 55m süren ve Airbus A350-900 ile gerçekleştirilen Incheon International Airport (ICN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 17 taşıyıcı, Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Delta Air Lines, Southwest Airlines, United Airlines, Sun Country Airlines, American Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bloomington şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bloomington şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Minneapolis-Saint Paul internasjonale flyplass (MSP) tercih ederler.

Bloomington yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella