Flygninger som går fra Milos Island National Airport (MLO)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Milos Island National Airport Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen

1-Feb flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Milos Island National Airport hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Milos Island National Airport
Flyplass (IATA) kode MLO
By Milos
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Milos Island National Airport
Breddegrad 36.696649
Lengdegrad 24.470308
Vis på kart Google maps

Milos Island National Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Milos Island er en pittoresk gresk øy som ligger i Egeerhavet. Det er kjent for sin naturlige skjønnhet, uberørte strender og rike historie. Milos Island National Airport fungerer som den primære inngangsporten for reisende som ønsker å utforske denne fantastiske øya. La oss se nærmere på fasilitetene og tjenestene som tilbys på flyplassen.

Terminal og fasiliteter

Terminalen på Milos Island National Airport gir et rent og moderne miljø for passasjerer. Her er noen viktige fasiliteter som er tilgjengelige:

 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyreiser ved en av de utpekte skrankene.
 • Toldfrie butikker: Reisende kan bla gjennom en rekke avgiftsfrie varer, inkludert parfymer, kosmetikk, tobakk og alkohol, for å kjøpe til konkurransedyktige priser.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder og kafeteriaer tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke velsmakende snacks, varme måltider og drikkevarer for å imøtekomme ulike kulinariske preferanser.
 • Bilutleietjenester: For besøkende som ønsker å utforske øya i sitt eget tempo, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen, gir en praktisk og problemfri opplevelse.
 • Førstehjelpsfasiliteter: Flyplassen er utstyrt med førstehjelpstjenester for å gi øyeblikkelig legehjelp om nødvendig.

Transport

Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra Milos Island National Airport:

 • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalen, og gir en komfortabel transportmåte til ønsket destinasjon på øy.
 • Busstjenester: Lokale busstjenester er praktisk plassert i nærheten av flyplassen, og tilbyr et kostnadseffektivt transportmiddel til store destinasjoner på øya.
 • Privat transport: For de som søker en mer personlig opplevelse, private transporttjenester kan ordnes på forhånd, noe som sikrer en komfortabel og effektiv reise.

Tilleggstjenester

Flyplassen tilbyr også ulike tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse:

 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eiendeler kan passasjerer kontakte den dedikerte avdelingen for tapt og funnet på flyplassen for å få hjelp.
 • Gratis Wi- Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben.
 • Bagasjeoppbevaring: Reisende kan finne bagasjeoppbevaring på flyplassen, noe som gir en praktisk mulighet til å trygt oppbevare eiendelene sine mens de utforsker øya.

Milos Island National Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer. Fra velutstyrte terminaler til praktiske transportmuligheter, besøkende får alt de trenger for å starte sin utforskning av denne fengslende øya.


Milos Island National Airport Sıkça Sorulan Sorular

Milos Island National Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Milos Island National Airport belirlenmiş IATA kodu MLO ile tanımlanır.

Milos Island National Airport'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Milos Island National Airport ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Milos Island National Airport havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Milos Island National Airport hizmet vermektedir ve aralarında Sky Express, Olympic Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Milos şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Milos şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Milos Island National Airport (MLO) tercih ederler.

Milos yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella