Direktefly fra Milano Linate flyplass (LIN)

Non-stop flyvninger til 35 destinasjoner med 17 forskjellige flyselskaper

Milano Linate flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Milano Linate flyplass
Flyplass (IATA) kode LIN
By Milan
Land Italy (IT)
Fullstendig plassering Milano Linate flyplass
Breddegrad 45.452176
Lengdegrad 9.276308
Nettsted Www1.seamilano.eu
Vis på kart Google maps
Milano Linate flyplass
Milano Linate flyplass
Milano Linate flyplass
Milano Linate flyplass
Milano Linate flyplass
Milano Linate flyplass

Milano Linate flyplass

Fasiliteter og tjenester for Milano Linate lufthavn

Når du reiser til eller fra Milano, Italia, er Milano Linate flyplass et viktig knutepunkt som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reise for sine passasjerer. Enten du ankommer eller drar, dekker flyplassen ulike behov, noe som gjør den til et praktisk valg for reisende.

Fasiliteter

 • Restauranter og kafeer: Milano Linate lufthavn kan skilte med et bredt utvalg av spisesteder, alt fra hurtigbetjente kafeer til elegante restauranter. Passasjerer kan nyte en rekke retter som passer deres smak mens de venter på flyreisen eller ved ankomst.
 • Butikker og avgiftsfrie: Flyplassen har en rekke butikker som tilbyr et utvalg av produkter, inkludert luksusmerker, mote, elektronikk, suvenirer og mer. I tillegg kan passasjerer dra nytte av avgiftsfri shopping, slik at de kan spare penger på ulike varer.
 • Lounge: Reisende som leter etter en mer komfortabel og privat opplevelse kan få tilgang til en av flyplasssalonger. Disse salongene gir et rolig og avslappende miljø, gratis forfriskninger, Wi-Fi og andre fasiliteter for ekstra bekvemmelighet.
 • Minibanker og valutaveksling: Milano Linate lufthavn gir enkel tilgang til minibanker, slik at passasjerer kan ta ut kontanter om nødvendig. Valutavekslingstjenester er også tilgjengelige, noe som sikrer at reisende kan få tak i lokal valuta raskt og enkelt.
 • Barneomsorgsfasiliteter: Foreldre som reiser med små barn vil sette pris på flyplassens barnepass. Disse områdene tilbyr et trygt og komfortabelt sted for barn å leke og slappe av, slik at foreldre kan ivareta deres behov og forberede seg på reisen.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle av medisinsk behandling. nødsituasjoner har Milano Linate lufthavn medisinske sentre utstyrt med utdannede fagfolk for å gi nødvendig assistanse og omsorg. Passasjerer kan være trygge på at deres helsebehov blir ivaretatt mens de er på flyplassen.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan finne informasjonsskranker som er praktisk plassert på hele flyplassen. Disse skrivebordene gir assistanse, flyinformasjon, veibeskrivelser og andre nyttige tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse.
 • Wi-Fi: Milano Linate lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalbygg. Passasjerer kan holde kontakten, sjekke e-post eller surfe på internett mens de venter på flyreisene.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring for passasjerer som ønsker å utforske Milano uten deres eiendeler. Bagasjeinnpakning er også tilgjengelig for å sikre bagasje under transport.
 • Transport: Milano Linate lufthavn har gode forbindelser til sentrum og andre destinasjoner. Passasjerer kan velge mellom ulike transportalternativer, inkludert drosjer, busser og leiebiltjenester, for å sikre at de enkelt kan nå sine ønskede destinasjoner.
 • Tapt og funnet: I det uheldige tilfellet tapte eller forlagte eiendeler hjelper flyplassens Lost and Found-tjeneste passasjerer med å finne gjenstandene sine. Dedikert personell er tilgjengelig for å hjelpe til med å finne og returnere tapte eiendeler.
 • Parkering: For de som reiser med bil, tilbyr Milano Linate lufthavn parkeringsfasiliteter med både korttids- og langtidsparkering. alternativer. Passasjerer kan trygt parkere kjøretøyene sine mens de er borte, og sørge for trygghet under reisen.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester har Milano Linate lufthavn som mål å gi en komfortabel og problemfri opplevelse for alle reisende som passerer gjennom terminalene. Enten det er shopping, bespisning eller tilgang til viktige tjenester, kan passasjerer nyte en rekke alternativer for å møte deres behov og forbedre reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Milano Linate flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LIN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Milano Linate flyplass için atanmıştır.

Milano Linate flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Milano Linate flyplass ile Stockholm-Arlanda Airport (ARN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Milano Linate flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 17 taşıyıcı, Milano Linate flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Alitalia, easyJet, Lufthansa, Air France, British Airway gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Milan şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Milan şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Milano Linate flyplass (LIN) tercih edilen seçenektir.

Milan çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Milan civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella