Non-stop flyvning fra Middle Georgia regionale flyplass (MCN)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Middle Georgia regionale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BWI Baltimore

1-Feb flyvninger per dag

1t 45m Vis pris

Middle Georgia regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Middle Georgia regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode MCN
By Macon
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Middle Georgia regionale flyplass
Breddegrad 32.701987
Lengdegrad -83.651882
Nettsted Iflymacon.com
Vis på kart Google maps

Middle Georgia regionale flyplass

Middle Georgia Regional Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Middle Georgia Regional Airport, som ligger i Macon, Georgia, er et sentralt transportknutepunkt i regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og effektiv reiseopplevelse for både passasjerer og luftfartsfolk.

Passasjerfasiliteter

 • Flyplassterminaler: Middle Georgia Regional Airport har en moderne og velutstyrt hovedterminalbygning. Terminalen inkluderer innsjekkingsskranker, sikkerhetskontroller, ombordstigningsporter og områder for bagasjeoppbevaring.
 • Shopping og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shopping- og spisesteder på flyplassen. Terminalen er vert for flere butikker, restauranter og kafeer, som tilbyr en rekke produkter og retter.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr praktiske parkeringsmuligheter, inkludert korttids- og langtidsparkeringsområder, for å imøtekomme behovene til passasjerer og besøkende.
 • Bilutleietjenester: Passasjerer kan enkelt leie en bil på stedet fra kjente bilutleiefirmaer, noe som gir fleksibilitet og bekvemmelighet for deres reise og utforskning.

Aviation Services

 • Flyoperasjoner: Middle Georgia Regional Airport fungerer som et knutepunkt for generell luftfart, og støtter ulike flyoperasjoner. Flyplassen har flere rullebaner, som passer til forskjellige flytyper og størrelser.
 • Vedlikehold av fly: Flyplassen tilbyr vedlikehold og reparasjonstjenester for fly, som sikrer sikkerheten og effektiviteten til flyflåten.
 • Drivstofftjenester: Flydrivstoff er lett tilgjengelig på flyplassen, og gir drivstofftjenester for både private og kommersielle fly.
 • Hangarfasiliteter: Middle Georgia Regional Airport tilbyr hangarplass for lagring og vedlikehold av fly, og tilbyr sikker og praktisk fasiliteter for luftfartsfagfolk.
 • Opplæring og utdanning: Flyplassen samarbeider med lokale luftfartsorganisasjoner og utdanningsinstitusjoner for å tilby opplæringsmuligheter og programmer for aspirerende piloter og luftfartsfagfolk.

Tilleggstjenester

 • Konferanse- og møterom: Middle Georgia Regional Airport tilbyr konferanse- og møterom for forretningsreisende, utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre produktive og komfortable sammenkomster.
 • Bilparkering Shuttle: For passasjerer med langtidsparkeringsbehov, tilbyr flyplassen en skytteltjeneste mellom parkeringsområdene og terminalen, noe som sikrer bekvemmelighet og enkel tilgang.
 • Baktransport: Flyplassen er godt forbundet med by med ulike bakketransportalternativer, inkludert drosjer, samkjøringstjenester og offentlig transport.
 • Kundeservice: Middle Georgia Regional Airport har et dedikert kundeserviceteam tilgjengelig for å hjelpe passasjerer og løse deres forespørsler eller bekymringer.

Middle Georgia regionale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Middle Georgia regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Middle Georgia regionale flyplass belirlenmiş IATA kodu MCN ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Middle Georgia regionale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Middle Georgia regionale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Middle Georgia regionale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Contour Aviatio gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Macon şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Macon şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Middle Georgia regionale flyplass (MCN) tercih ederler.

Macon yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella