Direktefly fra Meixian flyplass (MXZ)

Non-stop flyvninger til 11 destinasjoner med 6 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Meixian flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CAN Guangzhou

3 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
HZA Heze

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
SZX Shenzhen

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
CGO Zhengzhou
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
CSX Changsha
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 28m Vis pris
HAK Haikou
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
PVG Shanghai
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
ZUH Zhuhai
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
CKG Chongqing
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
ZHA Zhanjiang
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Meixian flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Meixian flyplass
Flyplass (IATA) kode MXZ
By Meizhou
Land China (CN)
Fullstendig plassering Meixian flyplass
Breddegrad 24.263355
Lengdegrad 116.109490
Vis på kart Google maps

Meixian Airport fasiliteter og tjenester

Meixian Airport er en moderne flyplass som ligger i Meixian, Kina. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å møte behovene til reisende. Enten du reiser fra eller ankommer Meixian flyplass, kan du forvente en komfortabel og effektiv opplevelse.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Meixian flyplass har en veldesignet og romslig terminalbygning utstyrt med moderne fasiliteter.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter på flyplassen, inkludert avgiftsfrie butikker, gave butikker og nærbutikker.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig, alt fra hurtigmatkjeder til lokal mat, noe som sikrer at reisende kan finne noe som passer deres smaksløker.
 • Lounge: For de som søker et mer rolig miljø, tilbyr Meixian Airport komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyturen.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelig for passasjerer som trenger å håndtere sin økonomi.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen tilbyr medisinske tjenester. fasiliteter og et apotek for å løse eventuelle helseproblemer som reisende måtte ha under reisen.
 • Tapt og funnet: Hvis du mister eiendelene dine under reisen, har flyplassen en dedikert Tapt og funnet-avdeling for å hjelpe deg.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Meixian Airport sikrer effektiv håndtering av bagasje, med dedikert personale tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med innsjekking, avlevering av bagasje og henting ved ankomst.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige for å koble flyplassen med sentrum og bykjernen. omliggende områder. Disse inkluderer drosjer, busser og bilutleietjenester.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige personalet som bemanner informasjonsskranker er lett tilgjengelig på hele flyplassen for å gi assistanse, svare på spørsmål og gi veiledning.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller jobbe mens de er på farten.
 • Barnefasiliteter: Det blir enklere å reise med barn på Meixian flyplass, med dedikerte lekeområder og babypleierom for å sikre en komfortabel opplevelse for familier.
 • Spesialhjelp: Flyplassen tilbyr spesiell assistanse for passasjerer med funksjonshemninger eller redusert mobilitet, og sikrer lik tilgang og en problemfri reise.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan parkere kjøretøyene sine under reisen.

Samlet sett streber Meixian Airport etter å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sin praktiske beliggenhet og et bredt utvalg av fasiliteter, er Meixian flyplass en inngangsport til den pulserende byen og de omkringliggende regionene, og sikrer en sømløs reise for alle reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Meixian flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Meixian flyplass belirlenmiş IATA kodu MXZ ile tanımlanır.

Meixian flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Meixian flyplass ile Beijing Daxing International (PKX) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Meixian flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Meixian flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, China Southern Airlines, Air Guilin, Gestair, Tianjin Airlines, China United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Meizhou şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Meizhou şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Meixian flyplass (MXZ) tercih edilen seçenektir.

Meizhou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Meizhou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella