Flygninger som går fra McAllen-Miller internasjonale flyplass (MFE)

Utforsk 8 steder med 4 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış McAllen-Miller internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IAH Houston

6-11 flyvninger per dag

1t 13m Vis pris
DFW Dallas og Fort Worth

3-4 flyvninger per dag

1t 38m Vis pris
LAS Las Vegas

2 flyvninger per dag

3t 12m Vis pris
MEX Mexico City
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
MTY Monterrey
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
SFB Sanford

1 flyvninger per dag

2t 39m Vis pris
BNA Nashville
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 28m Vis pris
LAX Los Angeles
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris

McAllen-Miller internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn McAllen-Miller internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MFE
By McAllen
Land United-States (US)
Fullstendig plassering McAllen-Miller internasjonale flyplass
Breddegrad 26.176000
Lengdegrad -98.239040
Nettsted Mcallenairport.com
Vis på kart Google maps

McAllen-Miller internasjonale flyplass

McAllen-Miller internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Velkommen til McAllen-Miller internasjonale lufthavn, hvor vi streber etter å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester for våre passasjerer. Enten du flyr for forretninger eller ferie, har flyplassen vår alt du trenger for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Moderne terminal: Flyplassen vår har en stat -of-the-art terminal designet for å imøtekomme behovene til våre reisende. Med romslige venteområder, komfortable sitteplasser og gratis Wi-Fi i hele terminalen, kan du slappe av og holde kontakten før flyturen.
 • Detaljhandel og servering: Utforsk en rekke butikker og spisesteder tilgjengelig på flyplassen. Butikkene våre har alt fra suvenirer til siste liten reisenødvendighet. Ta en rask matbit eller nyt et måltid på en av restaurantene våre.
 • Bagasjetjenester: Vi forstår viktigheten av å håndtere bagasjen på en trygg måte. Vår flyplass tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjevogner, bagasjeoppbevaring og fasiliteter for tapt og funnet. Vær trygg på at eiendelene dine er i gode hender.
 • Parkering: For de som reiser med bil, tilbyr flyplassen vår praktiske parkeringsfasiliteter. Velg mellom korttids- eller langtidsparkeringsalternativer, og dra nytte av våre rimelige priser og gratis skytteltjeneste mellom parkeringsplassen og terminalen.
 • Bilutleie: Trenger du en bil for oppholdet ditt i McAllen? Vi har ulike bilutleiefirmaer som er praktisk plassert på flyplassen. Lei et kjøretøy etter eget valg og utforsk byen i ditt eget tempo.
 • Tilgjengelighet: McAllen-Miller International Airport er forpliktet til å tilby tilgjengelighet for alle passasjerer. Våre fasiliteter er designet for å imøtekomme personer med spesielle behov, inkludert tilgjengelighet for rullestolbrukere og utpekte parkeringsplasser.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Hold deg oppdatert med statusen til flyreisen din gjennom våre flyinformasjonsskjermer plassert i hele terminalen. Få sanntidsoppdateringer om avgangs- og ankomsttider for å planlegge reisen sømløst.
 • VIP-tjenester: Opplev den ultimate komforten og bekvemmeligheten med våre VIP-tjenester. Nyt prioritert innsjekking, fremskyndet sikkerhetskontroll, tilgang til eksklusive lounger og personlig assistanse gjennom hele flyplassopplevelsen.
 • Forretningssenter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen vår et fullt utstyrt forretningssenter med fasiliteter som f.eks. skrivere, kopimaskiner, faksmaskiner og private arbeidsstasjoner. Hold deg produktiv og tilkoblet før eller etter flyturen.
 • Wi-Fi-tilgang: Hold deg tilkoblet og surf på internett med vår gratis høyhastighets-Wi-Fi tilgjengelig på hele flyplassen. Del reiseopplevelsene dine eller ta igjen jobb mens du venter på flyet ditt.
 • Minibanker og valutaveksling: Trenger du penger? Flyplassen vår gir enkel tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester for å sikre at du har den lokale valutaen for dine reisebehov.
 • Lekeområde for barn: Reiser du med små? La dem brenne av litt energi før flyturen på vårt dedikerte lekeområde for barn. Utstyrt med alderstilpassede leker og sitteplasser for foreldre, er det det perfekte stedet for barn å ha det gøy og slappe av.

På McAllen-Miller internasjonale lufthavn er vi dedikert til å tilby eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen. Enten det er de komfortable venteområdene, mange spisesteder eller omfattende passasjertjenester, har vi som mål å gjøre reisen din gjennom flyplassen til en herlig reise.


Sıkça Sorulan Sorular

McAllen-Miller internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MFE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından McAllen-Miller internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

McAllen-Miller internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 10m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Los Angeles International Airport (LAX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

McAllen-Miller internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, McAllen-Miller internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında United Airlines, American Airlines, Allegiant Air, Aeroma gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

McAllen şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

McAllen şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla McAllen-Miller internasjonale flyplass (MFE) tercih ederler.

McAllen yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella