Rimelige flyvninger fra Mbarara flyplass (MBQ)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Mbarara flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
EBB Entebbe

2 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
KHX Kihihi

2 flyvninger per dag

0t 15m Vis pris

Mbarara flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Mbarara flyplass
Flyplass (IATA) kode MBQ
By Mbarara
Land Uganda (UG)
Fullstendig plassering Mbarara flyplass
Breddegrad -0.555000
Lengdegrad 30.600000
Vis på kart Google maps

Mbarara Airport Facilities and Services

Mbarara Airport, også kjent som Mbarara-Kakiika Airport, er en innenlandsflyplass som ligger i Mbarara, Uganda. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både lokalbefolkningen og turister som besøker den sørvestlige regionen av landet. Her er noen av de viktigste fasilitetene og tjenestene du kan forvente når du reiser gjennom Mbarara flyplass:

1. Terminalbygning:

Flyplassen har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning som tilbyr en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Den er utstyrt med fasiliteter som ventesalonger, toaletter og innsjekkingsskranker for å sikre en jevn reise.

2. Flytjenester:

Mbarara flyplass tilbyr regelmessige innenlandsflyvninger til og fra ulike destinasjoner i Uganda. Flyselskaper som Uganda Airlines flyr til større byer som Kampala og Entebbe, og tilbyr praktiske reisealternativer for passasjerer.

3. Bakketransport:

For reisende som ønsker å nå sin endelige destinasjon fra Mbarara flyplass, er ulike alternativer for bakketransport tilgjengelig. Taxi- og bilutleietjenester kan lett nås utenfor terminalbygningen, noe som gir en praktisk måte å nå ønsket sted.

4. Parkeringsfasiliteter:

For de som foretrekker å kjøre til flyplassen, tilbyr Mbarara flyplass parkeringsfasiliteter. Disse parkeringsområdene er trygge og sikre, og sikrer beskyttelse av kjøretøyet ditt under turen. Korttids- og langtidsparkeringsalternativer er tilgjengelige for å imøtekomme ulike behov.

5. Tollvesen og immigrasjon:

Mbarara flyplass har dedikerte toll- og immigrasjonstjenester for å lette sømløse inn- og utgangsprosesser. Reisende må overholde de nødvendige immigrasjonsprosedyrene, inkludert passkontroll og visumkrav, for å sikre en problemfri reiseopplevelse.

6. Passasjerfasiliteter:

Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre passasjerenes komfort og bekvemmelighet. Disse inkluderer valutavekslingstjenester, minibanker, butikker og spisesteder. Reisende kan finne nødvendige nødvendigheter, suvenirer og forfriskninger på flyplassens område.

7. Bagasjetjenester:

Mbarara flyplass tilbyr bagasjetjenester for å hjelpe passasjerer med håndteringen av bagasjen deres. Bagasjevogner og traller er tilgjengelige for enkel transport i terminalbygningen. I tillegg er det dedikerte bagasjehåndteringsområder, som sikrer effektiv overføring av bagasje mellom flyvninger.

8. Tilgjengelighet:

Mbarara flyplass er designet for å være tilgjengelig for alle reisende, inkludert de med redusert mobilitet. Fasilitetene inkluderer ramper, heiser og rullestoltilgjengelige toaletter. Personalet er også opplært til å hjelpe passasjerer med spesielle behov, for å sikre en komfortabel opplevelse for alle.

Dette er bare noen av fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på Mbarara flyplass. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, streber flyplassen etter å tilby en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle sine passasjerer.


Mbarara flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Mbarara flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MBQ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Mbarara flyplass için atanmıştır.

Mbarara flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Mbarara flyplass ile Entebbe International Airport (EBB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mbarara flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Mbarara flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Aerolink Uganda, LG ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Mbarara şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Mbarara şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mbarara flyplass (MBQ) tercih edilen seçenektir.

Mbarara yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella