Rimelige flyvninger fra Maun flyplass (MUB)

Non-stop flyvninger til 5 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Maun flyplass

Maun flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Maun flyplass
Flyplass (IATA) kode MUB
By Maun
Land Botswana (BW)
Fullstendig plassering Maun flyplass
Breddegrad -19.975580
Lengdegrad 23.428180
Nettsted Caab.co.bw
Vis på kart Google maps

Maun flyplassfasiliteter og tjenester

Maun flyplass ligger i Botswana, og fungerer som inngangsporten til det verdensberømte Okavango-deltaet og de omkringliggende dyrereservatene. Denne travle flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Maun flyplass tilbyr flere innsjekkingsskranker - i skranker for å imøtekomme behovene til både innenlandske og internasjonale passasjerer.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan utforske en rekke utsalgssteder som tilbyr avgiftsfri shopping, inkludert gavebutikker, nærbutikker og lokale håndverksmarkeder.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer tilgjengelig på flyplassen, som serverer en rekke retter og forfriskninger.
 • Lounge: Maun Airport har førsteklasses salonger hvor passasjerene kan slappe av, ta igjen jobben, eller nyt gratis snacks og drikke.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutaveksling, er praktisk plassert i terminalbygningen.
 • Bilutleie Tjenester: Reisende kan enkelt leie en bil gjennom anerkjente bilutleiefirmaer som ligger på flyplassen, noe som gir praktisk utforskning av området rundt.
 • Reisebyråer: Maun flyplass har reisebyråer tilgjengelig på stedet for å hjelpe passasjerer med arrangere transport, overnatting og safaribestillinger.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med medisinske fasiliteter og opplært personell for å håndtere medisinske nødsituasjoner.

Transporttjenester

Maun flyplass tilbyr ulike transporttjenester for å sikre jevne forbindelser til og fra flyplassen:

 • Taxitjenester: Passasjerer kan enkelt leie taxier fra de utpekte taxiholdeplassene like utenfor terminalbygningen.
 • Hotelltransport: Mange hoteller i området tilbyr gratis skytteltjenester for sine gjester, noe som hjelper dem å komme seg raskt og komfortabelt til overnattingsstedet.
 • Flyplasstransport: Forhåndsavtalte flyplasstransporttjenester kan bestilles bestilles gjennom anerkjente lokale selskaper, og gir problemfrie transportmuligheter.
 • Bilutleie: Som nevnt tidligere er bilutleie tilgjengelig på flyplassen, noe som gir reisende friheten til å utforske området rundt i sitt eget tempo.

Spesiell assistanse

Maun flyplass bestreber seg på å imøtekomme behovene til alle passasjerer, inkludert de med funksjonshemminger eller spesielle behov. Følgende tjenester er tilgjengelige:

 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Flyplassen er utstyrt med ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for passasjerer med mobilitetsutfordringer.
 • Spesiell assistanse: Dedikert personale medlemmer er tilgjengelige for å gi spesiell assistanse og støtte gjennom hele flyplassreisen.
 • Medisinsk støtte: Maun flyplass samarbeider med medisinsk fagpersonell for å sikre tilstrekkelig støtte og assistanse for passasjerer med medisinske tilstander.

Samlet sett tilbyr Maun flyplass en rekke eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og stressfri reiseopplevelse. Fra komfortable salonger til praktiske transportmuligheter, streber flyplassen etter å gjøre enhver passasjers reise gjennom Maun så hyggelig som mulig.


Maun flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Maun flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MUB kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Maun flyplass için atanmıştır.

Maun flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Maun flyplass ile Cape Town International Airport (CPT) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Maun flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Maun flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air Botswana, Airlink (South Africa), Fastje gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Maun şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Maun şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Maun flyplass (MUB) tercih ederler.

Maun yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella