Spesialtilbud på flyvninger fra Mataveri internasjonale flyplass (IPC)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Mataveri internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SCL Pudahuel

1 flyvninger per dag

4t 40m Vis pris

Mataveri internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Mataveri internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode IPC
By Påskeøya
Land Chile (CL)
Fullstendig plassering Mataveri internasjonale flyplass
Breddegrad -27.161698
Lengdegrad -109.426578
Vis på kart Google maps

Mataveri internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Mataveri internasjonale lufthavn, som ligger på Påskeøya, er hovedporten for reisende som besøker denne avsidesliggende og fortryllende destinasjonen. Til tross for sin lille størrelse tilbyr flyplassen et overraskende bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene. La oss utforske hva Mataveri internasjonale lufthavn har å tilby:

Terminalfasiliteter:

 • Innsjekkingsskranker: Mataveri internasjonale lufthavn har dedikerte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper, noe som lar passasjerer for å effektivt gå gjennom innsjekkingsprosessen.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan finne et utvalg av avgiftsfrie butikker og lokale suvenirbutikker i terminalen, perfekt for å hente gaver i siste liten eller unne seg en lite detaljterapi.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan ta en matbit på flyplassens restauranter og kafeer, som tilbyr en rekke matretter til forskjellige smaker.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetraller og bagasjehåndteringstjenester for å gjøre det enklere for passasjerer å transportere eiendelene sine.
 • Minibank og valutaveksling: En praktisk minibank og valutaveksling er tilgjengelig for å møte de økonomiske behovene. antall reisende.
 • Gratis Wi-Fi: Mataveri International Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.

Transporttjenester:

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, og gir et praktisk transportmiddel til ulike destinasjoner på øya.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, slik at besøkende enkelt kan leie et kjøretøy og utforske den vakre Påskeøya i sitt eget tempo.
 • Skyttetjenester: Noen hoteller og feriesteder på øya tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen, noe som sikrer en problemfri transport for gjestene deres.

Spesiell assistanse:

 • Tilgang for rullestolbrukere: Mataveri internasjonale lufthavn er tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet, og tilbyr ramper og dedikert assistanse for en jevn reiseopplevelse.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen førstehjelpsfasiliteter og opplært personale tilgjengelig for å gi nødvendig assistanse.
 • Spesielle kostholdskrav: Passasjerer med spesielle diettbehov kan avtale på forhånd for å sikre at passende måltider er tilgjengelig under reisen.

Dette er bare noen av fasilitetene og tjenestene som tilbys av Mataveri International Airport. Enten du ankommer eller drar fra Påskeøya, kan du være trygg på at flyplassen har som mål å gi en hyggelig og komfortabel opplevelse, slik at starten eller slutten av reisen blir så smidig som mulig.


Mataveri internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Mataveri internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Mataveri internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu IPC ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mataveri internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mataveri internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Mataveri internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, LATAM Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Påskeøya şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Påskeøya şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Mataveri internasjonale flyplass (IPC) tercih ederler.

Påskeøya yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella