Non-stop flyvning fra Martha's Vineyard flyplass (MVY)

Non-stop flyvninger til 10 destinasjoner med 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Martha's Vineyard flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOS Boston

4-6 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris
ACK Nantucket

1-2 flyvninger per dag

0t 20m Vis pris
JFK New York City

1 flyvninger per dag

1t 6m Vis pris
HYA Hyannis

1 flyvninger per dag

0t 17m Vis pris
HPN White Plains

2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
LGA New York City

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
ORD Chicago
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 59m Vis pris
CLT Charlotte
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 38m Vis pris
PHL Philadelphia
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 34m Vis pris
DCA Arlington County

1 flyvninger per dag

1t 33m Vis pris

Martha's Vineyard flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Martha's Vineyard flyplass
Flyplass (IATA) kode MVY
By Vineyard Haven
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Martha's Vineyard flyplass
Breddegrad 41.389469
Lengdegrad -70.611961
Nettsted Mvyairport.com
Vis på kart Google maps

Martha's Vineyard Airport Fasiliteter og tjenester

Martha's Vineyard Airport, som ligger i Vineyard Haven, Massachusetts, er en liten regional flyplass som betjener den vakre øya Martha's Vineyard. Det er kjent for å tilby en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en problemfri og hyggelig reiseopplevelse for passasjerer. La oss se nærmere på hva Martha's Vineyard Airport har å tilby:

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Martha's Vineyard Airport har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning utstyrt med alle de nødvendige fasilitetene for å imøtekomme passasjerenes behov.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr et bagasjeutleveringsområde hvor passasjerer enkelt kan hente bagasjen ved ankomst.
  • Toaletter: Rent og tilgjengelig toalett fasiliteter er tilgjengelig i hele terminalbygningen for å sikre passasjerkomfort.
  • Wi-Fi: Martha's Vineyard Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
  • Mat og drikke: Flere mat- og drikkealternativer er tilgjengelige, inkludert kafeer og snackbarer, hvor passasjerene kan ta en matbit eller nyte en forfriskende drink.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyinformasjonsskjermer i sanntid som er plassert i hele terminalbygningen, og gir oppdatert informasjon om ankomster og avganger.
  • Baktransport: Martha's Vineyard Airport tilbyr ulike bakketransportalternativer, inkludert taxitjenester, leiebiler og skyttelbusser, for å hjelpe passasjerene med å nå sine tiltenkte destinasjoner enkelt.
  • Parkering: En parkeringsplass er tilgjengelig for passasjerer som velger å kjøre bil. til flyplassen. Det gir praktiske og sikre parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle passasjerer. Den tilbyr fasiliteter og tjenester for personer med funksjonshemminger eller spesielle behov, inkludert tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser.
  • Tapt og funnet: I tilfelle passasjerer mister eiendelene sine under reisen, har Martha's Vineyard Airport en dedikert Lost and Found. Fant kontor for å hjelpe med å finne og returnere tapte gjenstander.

Samlet sett går Martha's Vineyard Airport utover for å gi passasjerene en hyggelig reiseopplevelse. Dets moderne fasiliteter, utvalg av tjenester og engasjement for kundetilfredshet gjør det til en utmerket inngangsport til Martha's Vineyard. Enten du ankommer eller drar, sørger flyplassens fasiliteter og dedikerte ansatte for en jevn og hyggelig reise.


Martha's Vineyard flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Martha's Vineyard flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Martha's Vineyard flyplass belirlenmiş IATA kodu MVY ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Martha's Vineyard flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 59m süren ve Embraer 175 ile gerçekleştirilen O'Hare International Airport (ORD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Martha's Vineyard flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Martha's Vineyard flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Cape Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Vineyard Haven şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Vineyard Haven şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Martha's Vineyard flyplass (MVY) tercih edilen seçenektir.

Vineyard Haven çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Vineyard Haven civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella