Spesialtilbud på flyvninger fra Marine Corps Air Station Cherry Point (NKT)

Reis til 3 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Marine Corps Air Station Cherry Point

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IST Arnavutköy

1-2 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
ESB Ankara

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
SAW Istanbul
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

flyvninger per dag

2t 5m Vis pris

Marine Corps Air Station Cherry Point hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Marine Corps Air Station Cherry Point
Flyplass (IATA) kode NKT
By Havelock
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Marine Corps Air Station Cherry Point
Breddegrad 34.902419
Lengdegrad -76.896431
Vis på kart Google maps

Marine Corps Air Station Cherry Point fasiliteter og tjenester

Marine Corps Air Station Cherry Point, som ligger i Havelock, North Carolina, er en integrert del av United States Marine Corps luftfartsfasiliteter. Cherry Point, spredt over omtrent 13 000 dekar, er hjemmet til 2nd Marine Aircraft Wing, som støtter ulike enheter og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for både militært personell og sivile.

Fasiliteter

Cherry Point kan skryte av toppmoderne fasiliteter designet for å støtte opplæring, drift og velvære til de som er stasjonert der:

 • Hangarer og vedlikeholdsfasiliteter:

  Flystasjonen huser flere hangarer og vedlikeholdsfasiliteter som passer til ulike typer fly. Disse fasilitetene sikrer at flyene blir vedlikeholdt, reparert og klare for utplassering.
 • Baner: Flystasjonen har to aktive rullebaner, noe som muliggjør sikker start og landing av begge faste rullebaner. fly og helikoptre med vinger.
 • Opplæringsfasiliteter: Cherry Point tilbyr en rekke treningsfasiliteter, inkludert simulatorer, klasserom og spesialiserte områder for kamptrening. Disse fasilitetene gjør det mulig for marinesoldater å finpusse ferdighetene sine og forberede seg på oppdrag i den virkelige verden.
 • Bolig: Flystasjonen tilbyr boliger på base for militært personell og deres familier. Disse godt vedlikeholdte boligområdene tilbyr fasiliteter som parker, skoler og samfunnshus.
 • Medisinske fasiliteter: Cherry Point har et moderne medisinsk anlegg som tilbyr omfattende helsetjenester til militært personell og deres pårørende. Det medisinske personalet er utstyrt for å håndtere alle helsebehov og nødsituasjoner.

Tjenester

Cherry Point tilbyr flere viktige tjenester for å støtte livskvaliteten og velværet til de stasjonert der:

 • Kommissær og utveksling: Flystasjonen har en kommissær og sentral hvor militært personell kan kjøpe dagligvarer, husholdningsartikler, klær og andre nødvendigheter til rabatterte priser.
 • Fritidsfasiliteter: Cherry Point har en rekke rekreasjonsfasiliteter, inkludert treningssentre, idrettsbaner, svømmebassenger og golfbaner. Disse fasilitetene fremmer fysisk form og gir muligheter for fritidsaktiviteter.
 • Familiestøttetjenester: Flystasjonen tilbyr ulike programmer og støttetjenester for militærfamilier. Disse tjenestene inkluderer barneutviklingssentre, ungdomsprogrammer, rådgivningstjenester og flyttehjelp.
 • Utdanning og karriereutvikling: Cherry Point tilbyr pedagogiske ressurser, for eksempel skoler på stedet, biblioteker, og etterutdanningsprogrammer. Det tilbyr også karrierestøttetjenester og workshops for å hjelpe marinesoldater med å oppnå personlig og faglig vekst.
 • Kaplaintjenester: Flystasjonen har prester som gir åndelig veiledning, rådgivning og religiøse tjenester til medlemmer av militærsamfunnet, uavhengig av deres tro.

Marine Corps Air Station Cherry Point er forpliktet til å støtte oppdragsberedskapen, velferden og tilfredsheten til marinesoldater, deres familier og sivile ansatte. Gjennom sine eksepsjonelle fasiliteter og tjenester forblir Cherry Point en kritisk ressurs for Marine Corps og en støttepilar for de som kaller det hjem.


Sıkça Sorulan Sorular

Marine Corps Air Station Cherry Point için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Marine Corps Air Station Cherry Point belirlenmiş IATA kodu NKT ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Marine Corps Air Station Cherry Point havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 10m süren ve Airbus A321 ile gerçekleştirilen Istanbul Airport (IST) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Marine Corps Air Station Cherry Point havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Marine Corps Air Station Cherry Point havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Turkish Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Havelock şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Havelock şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Marine Corps Air Station Cherry Point (NKT) tercih edilen seçenektir.

Havelock yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella