Rimelige flyvninger fra Marina di Campo flyplass (EBA)

Utforsk 2 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Marina di Campo flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FLR Firenze
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
PSA Pisa
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Marina di Campo flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Marina di Campo flyplass
Flyplass (IATA) kode EBA
By Elba
Land Italy (IT)
Fullstendig plassering Marina di Campo flyplass
Breddegrad 42.761462
Lengdegrad 10.239621
Nettsted Elbaisland-airport.it
Vis på kart Google maps

Marina di Campo flyplass fasiliteter og tjenester

Marina di Campo flyplass, som ligger på den italienske øya Elba, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten du ankommer eller drar, streber flyplassen etter å møte behovene til enhver reisende.

Fasiliteter

Flyplassen har moderne og godt vedlikeholdte fasiliteter designet for å gi komfort og bekvemmelighet til reisende.. Noen av nøkkelfasilitetene som er tilgjengelige på Marina di Campo lufthavn inkluderer:

 • Terminalbygning: Flyplassens terminalbygning er romslig og tilbyr en rekke fasiliteter. Passasjerer kan finne informasjonsskranker, et valutavekslingskontor og billettskranker for flyselskaper som opererer på flyplassen.
 • Restauranter og kafeer: Marina di Campo flyplass har et utvalg restauranter og kafeer hvor passasjerene kan ta en rask matbit eller nyte et rolig måltid. Disse etablissementene tilbyr en rekke lokale og internasjonale retter for å imøtekomme ulike preferanser.
 • Detaljsalg: Reisende kan utforske de forskjellige utsalgsstedene som er tilgjengelige på flyplassen. De kan bla gjennom butikker som tilbyr varer som suvenirer, klær, tilbehør og avgiftsfrie produkter.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for både kort og lang -tidsparkering. Passasjerer kan enkelt parkere kjøretøyene sine og få tilgang til terminalen uten problemer.
 • Wi-Fi: Marina di Campo flyplass tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Bilutleietjenester: For de som ønsker å utforske øya, har flyplassen flere bilutleiefirmaer som er praktisk plassert innenfor terminalen bygning.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene, tilbyr Marina di Campo flyplass også en rekke tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

 • Bagasjehåndtering: Passasjerer kan stole på effektive bagasjehåndteringstjenester på flyplassen. Fra innsjekking til henting sørger flyplassen for at bagasjen håndteres profesjonelt og sikkert.
 • Informasjonsskranke: Det vennlige og kunnskapsrike personalet er tilgjengelig ved flyplassens informasjonsskranke for å hjelpe passasjerene med alle spørsmål de måtte ha angående flyreiser, fasiliteter eller tjenester.
 • Bagasjevogner: Bagasjevogner er tilgjengelige i hele terminalen, noe som gjør det enklere for passasjerer å transportere eiendelene sine til og fra innsjekkingsskranken eller bagasjeoppbevaringsområdet.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale på stedet for å gi nødvendig assistanse.
 • Spesiell assistanse: Marina di Campo lufthavn er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter og assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov. Rullestoltjenester og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelige.
 • Tapt og funnet: Hvis personlige eiendeler blir tapt eller forlagt under reisen, kan passasjerer kontakte flyplassens Lost and Found-avdeling for å få hjelp i å finne varene sine.

Samlet sett tilbyr Marina di Campo flyplass en rekke godt vedlikeholdte fasiliteter og tjenester som imøtekommer behovene til reisende, og sikrer en jevn og hyggelig opplevelse på en av Italias vakre øydestinasjoner.


Sıkça Sorulan Sorular

Marina di Campo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

EBA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Marina di Campo flyplass için atanmıştır.

Marina di Campo flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Marina di Campo flyplass ile Florence Airport Peretola (FLR) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Marina di Campo flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Marina di Campo flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, FlexFligh ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Elba şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Elba şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Marina di Campo flyplass (EBA) tercih ederler.

Elba yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella