Non-stop flyvning fra Mara Serena flyplass (MRE)

Utforsk 2 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Mara Serena flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
WIL Nairobi

4 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
EBB Entebbe

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris

Mara Serena flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Mara Serena flyplass
Flyplass (IATA) kode MRE
By Masai Mara
Land Kenya (KE)
Fullstendig plassering Mara Serena flyplass
Breddegrad -1.287041
Lengdegrad 36.814504
Vis på kart Google maps

Mara Serena flyplassfasiliteter og tjenester

Mara Serena flyplass, som ligger i hjertet av Maasai Mara nasjonalreservat i Kenya, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten det er ankomst eller avgang, streber flyplassen etter å tilby bekvemmelighet og komfort til alle reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Det gir et komfortabelt venteområde for passasjerer og tilbyr en rolig atmosfære.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for flyreisene sine ved de praktisk plasserte skrankene i terminalbygningen. Flyplasspersonalet er lett tilgjengelig for å hjelpe med alle spørsmål eller bekymringer.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har ulike utsalgssteder og spisesteder som passasjerer kan unne seg. Fra lokalt håndverk og suvenirer til deilig mat og drikke, er det noe for enhver smak.
 • Loungeområde: For de som søker et øyeblikk med avslapning, tilbyr flyplassen et velutstyrt salongområde. Passasjerer kan slappe av før flyreisen og få tilgang til gratis Wi-Fi og ladepunkter.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som sikrer maksimal komfort for reisende.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive bagasjetjenester, inkludert bagasjeutlevering og håndtering. Passasjerer kan være trygge på at eiendelene deres blir håndtert med forsiktighet.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Passasjerer kan enkelt parkere kjøretøyene sine og ha trygghet under reisen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyreise informasjon gjennom flyplassens informasjonstavler eller ved å søke hjelp fra det vennlige personalet.
 • Transport: Flyplassen tilbyr transportmuligheter for passasjerer for å nå sine overnattingssteder eller ønskede destinasjoner. Drosjer og privat transport kan ordnes ved ankomst.
 • Bilutleie: Reisende som foretrekker å utforske området selvstendig, kan velge å leie bil på flyplassen. En rekke kjøretøy tilbys for å dekke ulike behov og budsjetter.
 • Turassistanse: Flyplasspersonalet har kunnskap om Maasai Mara National Reserve og kan gi nyttig informasjon og assistanse for å organisere safariturer og andre aktiviteter.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle helsesituasjoner har flyplassen et medisinsk anlegg på stedet. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å gi umiddelbar assistanse om nødvendig.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for alle passasjerer. Den har fasiliteter for personer med nedsatt funksjonsevne, inkludert ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser.
 • Tapt og funnet: Skulle noen gjenstander bli forlagt eller mistet under reisen, kan passasjerer rapportere til flyplassens Tapt og Found-avdeling for hjelp til å finne og gjenvinne eiendelene deres.

Mara Serena flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Mara Serena flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Mara Serena flyplass belirlenmiş IATA kodu MRE ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mara Serena flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 45m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 ile gerçekleştirilen Entebbe International Airport (EBB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mara Serena flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Mara Serena flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Safarilink, AirKenya Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Masai Mara şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Masai Mara şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mara Serena flyplass (MRE) tercih edilen seçenektir.

Masai Mara çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Masai Mara civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella