Direktefly fra Maputo internasjonale flyplass (MPM)

Direkteflyvninger til 17 destinasjoner betjenes av 8 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Maputo internasjonale flyplass

Maputo internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Maputo internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MPM
By Maputo
Land Mozambique (MZ)
Fullstendig plassering Maputo internasjonale flyplass
Breddegrad -25.919722
Lengdegrad 32.573056
Nettsted Aeroportos.co.mz
Vis på kart Google maps
Maputo internasjonale flyplass
Maputo internasjonale flyplass
Maputo internasjonale flyplass
Maputo internasjonale flyplass
Maputo internasjonale flyplass
Maputo internasjonale flyplass

Maputo International Airport Fasiliteter og tjenester

Maputo International Airport, også kjent som Mavalane International Airport, er den største og travleste flyplassen i Mosambik. Den fungerer som den primære inngangsporten til hovedstaden Maputo og håndterer både innenlandske og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

  • Innsjekkingsskranker: Maputo flyplass har flere innsjekkingsskranker for å imøtekomme passasjerenes behov. Disse skrankene er utstyrt med moderne teknologi for å lette en rask og effektiv innsjekkingsprosess.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringssystemer på plass for å sikre sikker og rettidig levering av passasjerbagasje.
  • Duty-free shopping: Passasjerer kan nyte en rekke avgiftsfrie butikker, som tilbyr en rekke varer, inkludert parfyme, kosmetikk, elektronikk og lokale spesialiteter. Det er den perfekte muligheten til å plukke opp suvenirer eller unne deg litt shopping i siste liten.
  • Restauranter og kafeer: Maputo flyplass har flere restauranter, kafeer og snackbarer hvor passasjerene kan slappe av og ta en matbit før eller etter flyturen. Alternativene spenner fra hurtigmat til lokal mat, catering til ulike smaker.
  • Valutaveksling og banktjenester: Passasjerer kan finne valutavekslingskontorer og minibanker på hele flyplassen, noe som sikrer enkel tilgang til kontanter og praktiske valutavekslingsfasiliteter.

Flyplasstjenester

  • Wi-Fi: Maputo flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter utstyrt for å håndtere mindre medisinske situasjoner og yte førstehjelpstjenester.
  • VIP-lounger: For passasjerer som ønsker en mer eksklusiv opplevelse, tilbyr flyplassen VIP-lounger hvor de kan slappe av, jobbe eller nyte gratis forfriskninger før de går ombord på flyet.
  • Bilutleie: Flere bilutleietjenester er tilgjengelig på flyplassen, slik at besøkende enkelt kan utforske byen og dens omgivelser når det passer dem.
  • Transport: Maputo flyplass har gode forbindelser til sentrum og andre nærliggende destinasjoner. Passasjerer kan velge mellom drosjer, skytteltjenester eller offentlig transport for å nå ønsket reisemål.

Maputo internasjonale lufthavn har som mål å tilby en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for sine passasjerer. Utvalget av fasiliteter og tjenester, inkludert innsjekkingsskranker, avgiftsfri shopping, restauranter og Wi-Fi-tilgang, sikrer at passasjerene får et hyggelig opphold på flyplassen. Flyplassens praktiske beliggenhet og transportmuligheter gjør det enkelt for passasjerer å navigere seg til og fra flyplassen. Enten du reiser innenlands eller internasjonalt, er Maputo International Airport designet for å imøtekomme behovene til alle passasjerer.


Maputo internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Maputo internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Maputo internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu MPM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Maputo internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 10h 50m süren ve Airbhus A330-900neo ile gerçekleştirilen Lisbon Portela Airport (LIS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Maputo internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 8 taşıyıcı, Maputo internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında LAM, Airlink (South Africa), Ethiopian Airlines, Qatar Airways, TAA gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Maputo şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Maputo şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Maputo internasjonale flyplass (MPM) tercih ederler.

Maputo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella