Direktefly fra Mano Dayak internasjonale flyplass (AJY)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Mano Dayak internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
NIM Niamey
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Mano Dayak internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Mano Dayak internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode AJY
By Agadez
Land Niger (NE)
Fullstendig plassering Mano Dayak internasjonale flyplass
Breddegrad 16.964167
Lengdegrad 7.993056
Vis på kart Google maps

Mano Dayak internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Mano Dayak internasjonale lufthavn, som ligger i Agadez, Niger, er en moderne og velutstyrt flyplass som fungerer som et viktig transportknutepunkt i regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene. La oss ta en titt på hva Mano Dayak internasjonale lufthavn har å tilby:

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning med rikelig med sitte- og venteområder for passasjerer. Bygningen er godt vedlikeholdt og gir et behagelig miljø for reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Mano Dayak internasjonale lufthavn har flere innsjekkingsskranker hvor passasjerer kan fullføre prosedyrene før de flyr. Personalet ved disse skrankene er hjelpsomme og forenkler en smidig innsjekkingsprosess.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester. Bagasjekaruseller er tilgjengelige i ankomstområdet for å sikre rask levering av bagasje til passasjerene.
 • Detaljhandel og servering: Det er ulike utsalgssteder og spisesteder i hele terminalbygningen. Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter, inkludert avgiftsfrie butikker, samt ta en matbit på flyplassens restauranter og kafeer.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsfasiliteter er praktisk plassert. innenfor flyplassen. Reisende kan enkelt ta ut kontanter eller veksle valuta, for å sikre at deres økonomiske behov blir dekket under reisen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler er en dedikert skranke for tapt og funnet tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerene med å finne gjenstandene deres.
 • Parkering: Mano Dayak International Airport tilbyr et parkeringsområde med tilstrekkelig plass for både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan trygt parkere kjøretøyene sine mens de er på reise.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen tilbyr oppdatert flyinformasjon gjennom skjermer plassert over hele terminalen. Passasjerer kan enkelt finne detaljer om avgangs- og ankomsttider, gatenummer og eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Passasjerhjelp: Opplærte ansatte er tilstede på flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. De gir veiledning, veibeskrivelse og assistanse for å sikre en jevn reiseopplevelse for alle.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller har flyplassen medisinske fasiliteter og et dedikert medisinsk team tilgjengelig for å gi umiddelbar omsorg til passasjerer i trenger.
 • Gratis Wi-Fi: Mano Dayak internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter.
 • Spesialhjelp: Flyplassen prioriterer behovene til passasjerer med nedsatt funksjonsevne eller bevegelseshemning. Spesiell assistanse, for eksempel rullestoltjenester og utpekte parkeringsplasser, er tilgjengelig for å sikre deres komfort og bekvemmelighet.
 • Transport: Det er ulike transportalternativer tilgjengelig på flyplassen, inkludert drosjer og bilutleietjenester. Passasjerer kan enkelt ordne reisen videre fra flyplassen.

Mano Dayak internasjonale lufthavn streber etter å tilby et høyt nivå av komfort, bekvemmelighet og effektivitet til sine passasjerer. Med sine moderne fasiliteter og spekter av tjenester, har flyplassen som mål å sikre en hyggelig reiseopplevelse for alle reisende som går gjennom dørene.


Mano Dayak internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Mano Dayak internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AJY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Mano Dayak internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Mano Dayak internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 0m süren ve Fokker 50 ile gerçekleştirilen Diori Hamani International Airport (NIM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Mano Dayak internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Mano Dayak internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Niger Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Agadez şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Agadez şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Mano Dayak internasjonale flyplass (AJY) tercih ederler.

Agadez yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella