Rimelige flyvninger fra Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn (KAN)

Direkteflyvninger til 10 destinasjoner betjenes av 9 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ABV Abuja

3-5 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
LOS Lagos

3 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
ADD Addis Abeba

1 flyvninger per dag

4t 55m Vis pris
CAI Kairo

1 flyvninger per dag

4t 40m Vis pris
YOL Yola
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
JED Jeddah
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 25m Vis pris
KRT Khartoum
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 0m Vis pris
ABB Abingdon
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
PHC Port Harcourt
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
IST Arnavutköy
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

6t 0m Vis pris

Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KAN
By Kano
Land Nigeria (NG)
Fullstendig plassering Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn
Breddegrad 12.045650
Lengdegrad 8.522075
Vis på kart Google maps
Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn
Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn
Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn
Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn
Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn
Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn

Mallam Aminu Kano internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn, som ligger i Kano, Nigeria, er et viktig knutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som passer både innenlands og utenlands. Den er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å romme et stort antall passasjerer.
 • Detaljhandel og servering: Det er forskjellige butikker tilgjengelig i terminalbygningen, som tilbyr et bredt utvalg av produkter inkludert lokalt håndverk, klær, bøker og snacks. I tillegg kan passasjerer velge mellom flere spisesteder som serverer både lokal og internasjonal mat, og sikrer at alles preferanser blir oppfylt.
 • Bank og valutaveksling: Flyplassen tilbyr bankfasiliteter med filialer av populære banker, slik at passasjerer enkelt kan håndtere sine økonomiske transaksjoner. Valutavekslingstjenester er også tilgjengelige, noe som sikrer at reisende enkelt kan få tak i den lokale valutaen.
 • Lounge: Passasjerer som ønsker en mer luksuriøs og komfortabel opplevelse kan få tilgang til førsteklasses lounger. Disse salongene tilbyr gratis snacks, drikkevarer, Wi-Fi og komfortable sittegrupper, og gir et ideelt sted for avslapning før eller etter en flytur.
 • Bilutleie: For reisende som foretrekker det. for å kjøre selv, tilbyr flyplassen bilutleietjenester. Dette lar besøkende utforske byen og dens omgivelser når det passer dem.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: For å sikre tilkobling tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen bygning. Ladestasjoner er også tilgjengelig på strategiske steder, slik at passasjerene kan lade sine elektroniske enheter.

Tjenester

 • Flyinformasjon: flyplassen tilbyr visninger av flyinformasjon i sanntid, holder passasjerer oppdatert på ankomster, avganger og eventuelle endringer i rutetidene.
 • Bagasjetjenester: Bagasjehåndteringstjenester er tilgjengelige for å hjelpe passasjerene med bagasjen deres.. Det er også bagasjetraller som er praktisk plassert i terminalbygningen for å gjøre det enkelt å flytte bagasjen.
 • Medisinske fasiliteter: Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn har et medisinsk senter utstyrt for å håndtere mindre medisinske nødsituasjoner og gi førstehjelpstjenester til alle som trenger det.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Opplærte ansatte er tilgjengelige for å gi støtte gjennom hele reisen, fra innsjekking til ombordstigning og avstigning.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige utenfor terminalbygningen, inkludert drosjer og bilutleietjenester. Offentlig transport er også tilgjengelig, noe som gir passasjerene en praktisk måte å nå sine destinasjoner.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold, slik at passasjerer kan parkere kjøretøyene sine sikkert under reisen.

Mallam Aminu Kano International Airport er forpliktet til å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse. Med sine moderne fasiliteter og spekter av tjenester kan passasjerer forvente en problemfri reise mens de passerer gjennom denne travle nigerianske flyplassen.


Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KAN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn ile Istanbul Airport (IST) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 6h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 9 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Arik Air, Air Peace, EgyptAir, Qatar Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kano şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kano şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mallam Aminu Kano internasjonale lufthavn (KAN) tercih edilen seçenektir.

Kano yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella