Non-stop flyvning fra Malikus Saleh flyplass (LSW)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Malikus Saleh flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KNO Knokke-Heist

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Malikus Saleh flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Malikus Saleh flyplass
Flyplass (IATA) kode LSW
By Lhoksumawe
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Malikus Saleh flyplass
Breddegrad 5.228673
Lengdegrad 96.948810
Vis på kart Google maps

Malikus Saleh Airport fasiliteter og tjenester

Malikus Saleh Airport er en moderne og velutstyrt flyplass som ligger i Lhoksumawe, Aceh, Indonesia. Den fungerer som en viktig inngangsport til Aceh-regionen og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

Flyplassen har en rekke fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov:

  • Terminal: Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning som kan håndtere et betydelig antall passasjerer. Designet gir brukervennlighet og enkel navigering for reisende.
  • Detaljsalg: Det er flere butikker og utsalgssteder i terminalen, som tilbyr en rekke produkter, inkludert avgiftsfrie varer, suvenirer og lokalt håndverk.
  • Restauranter og kafeer: Passasjerer har tilgang til et utvalg restauranter og kafeer som tilbyr både lokal og internasjonal mat. Disse etablissementene gir et komfortabelt sted å slappe av og nyte et måltid eller forfriskninger.
  • Lounge: For de som søker en mer eksklusiv opplevelse, tilbyr flyplassen VIP-lounger som gir et rolig og luksuriøst miljø, med tilleggsfasiliteter som f.eks. gratis snacks, drikkevarer og Wi-Fi.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen sikrer effektiv bagasjehåndtering med utpekte områder for oppsamling av bagasje og godt trent personale for å hjelpe passasjerene med eventuelle problemer.

Tjenester

For å forbedre den generelle reiseopplevelsen tilbyr Malikus Saleh Airport ulike tjenester:

  • Innsjekking og ombordstigning: Flyplassen tilbyr flere innsjekkinger skranker og ombordstigningsporter for å lette smidige og effektive prosesser. Passasjerer blir veiledet av høflige ansatte for å sikre en problemfri reise fra inngangen til flyet.
  • Tapt og funnet: En dedikert avdeling for tapt og funnet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer i tilfelle tapte eller forlagte eiendeler. Flyplasspersonalet er opplært til å håndtere slike situasjoner raskt og effektivt.
  • Bilutleie: Passasjerer som ankommer flyplassen kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer, noe som gir praktisk transport gjennom hele oppholdet i Aceh.
  • Transportkoblinger: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer og offentlige busser, som sikrer enkel tilgang til ulike deler av Aceh-provinsen.
  • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner, flyplassen har et medisinsk senter utstyrt med erfarent personale for å gi øyeblikkelig hjelp og førstehjelp.

Samlet sett tilbyr Malikus Saleh flyplass en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sin moderne infrastruktur og fasiliteter sørger flyplassen for at besøkende til Aceh blir møtt med varme og effektivitet helt fra de ankommer.


Sıkça Sorulan Sorular

Malikus Saleh flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LSW kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Malikus Saleh flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Malikus Saleh flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Malikus Saleh flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Malikus Saleh flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wings Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Lhoksumawe şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Lhoksumawe şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Malikus Saleh flyplass (LSW) tercih ederler.

Lhoksumawe çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Lhoksumawe civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella