Direktefly fra Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass (CJA)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LIM Callao
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

6-Jul flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass
Flyplass (IATA) kode CJA
By Cajamarca
Land Peru (PE)
Fullstendig plassering Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass
Breddegrad -7.137530
Lengdegrad -78.489831
Vis på kart Google maps

Major General FAP Armando Revoredo Iglesias Airport Fasiliteter og tjenester

Generalmajoren FAP Armando Revoredo Iglesias Airport ligger i byen Cajamarca, Peru. Denne flyplassen er oppkalt etter en fremtredende peruansk flyvåpenoffiser, og fungerer som en viktig inngangsport til regionen. Med et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, sikrer det en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning, som gir et behagelig miljø for passasjerene under hele reisen. Den er utstyrt med store sittegrupper og moderne bekvemmeligheter.
  • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelig for å lette innsjekkingsprosessen. Passasjerer kan enkelt fullføre innsjekkingsprosedyrene sine og motta ombordstigningskortet.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringssystemer for å sikre smidig transport av bagasje. Bagasjevogner er også tilgjengelig for reisendes bekvemmelighet.
  • Detaljhandel og servering: En rekke butikker og spisesteder er tilgjengelig i terminalbygningen. Passasjerer kan utforske avgiftsfrie utsalgssteder, suvenirbutikker og nyte ulike retter før flyreisen.
  • VIP Lounge: For de som ønsker en eksepsjonell opplevelse, er en VIP-salong tilgjengelig. Det tilbyr en komfortabel og eksklusiv plass hvor reisende kan slappe av før avreise.

Tjenester

  • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke ligger praktisk til på flyplassen. Kunnskapsrikt personale er tilgjengelig for å hjelpe reisende med alle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
  • Tapt og funnet: I det uheldige tilfellet at en gjenstand går tapt eller blir feilplassert, vil en dedikert tapt og funnet tjeneste tilbys for å hjelpe med å finne de savnede eiendelene.
  • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter på stedet for å gi nødvendig medisinsk hjelp. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å ivareta alle nødsituasjoner eller mindre medisinske behov.
  • Transport: Passasjerer kan enkelt finne ulike transportalternativer til og fra flyplassen. Drosjer, skyttelbuss og bilutleie er lett tilgjengelig på flyplassen.
  • Minibanker og valutaveksling: Bankfasiliteter, inkludert minibanker og valutavekslingsskranker, finnes i terminalen bygning. Dette sikrer enkel tilgang til finansielle tjenester for passasjerer.

Samlet sett tilbyr generalmajoren FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sin dedikasjon til passasjerkomfort, bekvemmelighet og sikkerhet, er flyplassen en integrert del av å forbinde Cajamarca med resten av verden.


Sıkça Sorulan Sorular

Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass belirlenmiş IATA kodu CJA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, LATAM Airlines, 21 Air, Jatayu Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Cajamarca şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Cajamarca şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Generalmajor FAP Armando Revoredo Iglesias flyplass (CJA) tercih ederler.

Cajamarca yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella