Non-stop flyvning fra Magway flyplass (MWQ)

Utforsk 2 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Magway flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RGN Yangon
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
VBA Ann
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Magway flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Magway flyplass
Flyplass (IATA) kode MWQ
By Magway
Land Burma (MM)
Fullstendig plassering Magway flyplass
Breddegrad 20.153202
Lengdegrad 94.968551
Vis på kart Google maps

Magway Airport fasiliteter og tjenester

Magway Airport, som ligger i byen Magway i Myanmar, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende. Enten du ankommer eller drar, streber flyplassen etter å møte behovene til alle passasjerer.

Fasiliteter

Flyplassen har en moderne og velutstyrt terminalbygning som gir passasjerene en komfortabel miljø mens de venter på flyene deres. Noen av nøkkelfasilitetene som er tilgjengelige inkluderer:

 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine fly ved de praktisk plasserte innsjekkingsskrankene. Det vennlige og hjelpsomme personalet er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller problemer.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at bagasjen håndteres trygt og raskt. Bagasjevogner er tilgjengelige for reisende å transportere eiendelene sine.
 • Restauranter og kafeer: For de som trenger forfriskninger eller et måltid, finnes en rekke restauranter og kafeer i hele terminalbygningen. Enten du er i humør for lokal mat eller internasjonale delikatesser, er det noe for enhver smak.
 • Detaljbutikker: Shopaholics vil glede seg over å utforske butikkene som tilbyr en rekke produkter, fra lokale suvenirer til avgiftsfrie varer. Disse butikkene gir muligheten til å kjøpe gaver i siste liten eller unne seg litt detaljterapi.
 • Lounge: For reisende som ønsker mer privatliv og komfort, tilbyr Magway Airport eksklusive salonger hvor gjestene kan slappe av og nyte gratis forfriskninger, og få tilgang til ulike tjenester.
 • Wi-Fi: Hold deg tilkoblet under reisen med flyplassens gratis Wi-Fi-tjeneste. Passasjerer kan få tilgang til internett for å sjekke e-post, surfe på sosiale medier eller holde seg oppdatert med siste nytt og underholdning.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelige for passasjerer som trenger for å ta ut eller veksle penger.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene som tilbys, tilbyr Magway Airport en rekke tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom skjermene i terminalbygningen. Dette sikrer at reisende blir informert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Tapt og funnet: Skulle du miste en gjenstand under reisen, har flyplassen en dedikert avdeling for gjenfunnet og funnet for å hjelpe til med å gjenforene passasjerer med eiendelene deres.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter tilgjengelig for å gi nødvendig assistanse eller førstehjelp i nødstilfeller eller medisinske problemer.
 • Spesielle behovsassistanse: Magway Airport er forpliktet til å yte fullt ut tilgjengelige fasiliteter og støtte for passasjerer med spesielle behov eller funksjonshemminger. Rullestolassistanse og utpekte toaletter er tilgjengelig på hele flyplassen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for de som kommer med bil. Passasjer avleverings- og hentepunkter er tydelig merket for enkelhets skyld.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer Magway Airport at reisende får en komfortabel, hyggelig og problemfri opplevelse. Enten du flyr for forretninger eller ferie, streber flyplassen etter å møte behovene og forventningene til alle passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

Magway flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Magway flyplass belirlenmiş IATA kodu MWQ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Magway flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 10m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen Yangon International Airport (RGN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Magway flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Magway flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Myanmar National Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Magway şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Magway şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Magway flyplass (MWQ) tercih edilen seçenektir.

Magway çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Magway civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella