Rimelige flyvninger fra Magas flyplass (IGT)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner med 6 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Magas flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
VKO Moskva

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
LED Saint Petersburg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 15m Vis pris
KUF Samara
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
TJM Tyumen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 20m Vis pris

Magas flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Magas flyplass
Flyplass (IATA) kode IGT
By Magas
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Magas flyplass
Breddegrad 43.318200
Lengdegrad 45.012724
Nettsted Aeroport-magas.ru
Vis på kart Google maps

Magas flyplassfasiliteter og tjenester

Hvis du planlegger å reise til Magas, hovedstaden i Ingushetia, Russland, vil du sannsynligvis gå gjennom Magas flyplass, hovedporten til denne regionen. Denne moderne flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking: Flyplassen tilbyr effektiv og praktiske innsjekkingsskranker for passasjerer for å fullføre sine reiseformaliteter.
 • Sikkerhet: Magas Airport prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Det er strenge sikkerhetstiltak på plass for å sikre et sikkert miljø i hele terminalen.
 • Duty-Free og Shopping: Utforsk en rekke utsalgssteder og taxfree-butikker i terminalen for å unne deg litt shopping eller kjøp alle nødvendigheter i siste liten før flyturen.
 • Restauranter og kafeer: Ta en rask matbit eller nyt et deilig måltid på en av flyplassens restauranter eller kafeer. De tilbyr en rekke retter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.
 • Lounge: For de som leter etter litt ro og avslapning, tilbyr flyplassen komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av før flyturen, komplett med gratis snacks og drikkevarer.

Transport

 • Taxitjenester: Magas flyplass har et dedikert taxiholdeplass utenfor terminalen, som gir praktisk transport til og fra sentrum og andre reisemål. Drosjer er lett tilgjengelige og tilbyr en komfortabel måte å nå ønsket sted.
 • Bilutleie: Hvis du foretrekker å utforske Magas og områdene rundt på egenhånd, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen. Flere pålitelige bilutleiefirmaer opererer innenfor terminalen, og tilbyr en rekke kjøretøyer som passer dine behov.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportnettverk, slik at passasjerer lett kan få tilgang til busser eller drosjer fra stopp i nærheten for videre reise.

Tilleggstjenester

 • Valutaveksling: Bytt valuta ved flyplassens valutavekslingsskranker, og sørg for at du har den lokale valutaen for ditt opphold i Magas.
 • Minibanker: Flere minibanker er plassert i hele terminalen, og gir enkel tilgang til tjenester for uttak av kontanter.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester som bagasjetraller, bagasjeoppbevaring og tapte og funnet fasiliteter for å hjelpe passasjerer med eiendelene deres.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Magas flyplass et medisinsk senter utstyrt med førstehjelpsfasiliteter og kvalifisert personale.
 • Wi-Fi: Hold deg tilkoblet med gratis Wi-Fi-tjenester tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan surfe på internett eller komme på jobb mens de venter på flyet.

Magas Airport har som mål å gi en komfortabel og problemfri opplevelse for alle reisende som passerer gjennom terminalene. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester kan passasjerer nyte en sømløs reise fra det øyeblikk de ankommer til avreise.


Magas flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Magas flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IGT kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Magas flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Magas flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 15m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Pulkovo Airport (LED) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Magas flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Magas flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Pobeda, Nordwind Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Magas şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Magas şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Magas flyplass (IGT) tercih edilen seçenektir.

Magas çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Magas civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella