Spesialtilbud på flyvninger fra Mae Sot flyplass (MAQ)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Mae Sot flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DMK Bangkok

1-Feb flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Mae Sot flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Mae Sot flyplass
Flyplass (IATA) kode MAQ
By Mae Sot
Land Thailand (TH)
Fullstendig plassering Mae Sot flyplass
Breddegrad 16.701956
Lengdegrad 98.543538
Vis på kart Google maps

Mae Sot Airport Fasiliteter og tjenester

Mae Sot Airport fungerer som et viktig transportknutepunkt for de som reiser til og fra den pulserende byen i det vestlige Thailand. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber flyplassen etter å gi en praktisk og komfortabel opplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr utpekte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper som opererer på Mae Sot flyplass.
 • Bagasjereklame: Passasjerer kan enkelt hente bagasjen på det angitte bagasjeområdet etter flyturen.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke deilige lokale og internasjonale retter.
 • Butikker og avgiftsfrie butikker: Reisende kan utforske en rekke butikker og avgiftsfrie butikker, hvor de kan kjøpe suvenirer, klær, tilbehør og mer.
 • Lounge: Mae Sot flyplass har komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller nyte gratis forfriskninger.
 • Minibanker og valutaveksling: Besøkende kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassens område.

Transporttjenester

 • Drosjer: Passasjerer kan enkelt finne drosjer utenfor flyplassterminalen for å pendle til forskjellige deler av Mae Sot.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer fra kl. flyplassen, og gir reisende friheten til å utforske byen i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Ulike busser og minibusser er tilgjengelig like utenfor flyplassen, og tilbyr en kostnadseffektiv måte å reise til ulike deler av byen.

Tilgjengelighet

 • Spesiell assistanse: Flyplassen er utstyrt for å gi spesiell assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller begrenset mobilitet.
 • Fasiliteter for foreldre og barn: Mae Sot flyplass tilbyr utpekte områder for foreldre å ta seg av barna sine komfortabelt.
 • Parkering: Besøkende kan benytte parkeringsmuligheter for private kjøretøy nær flyplassterminalen.

Kundeservice

 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan henvende seg til informasjonsskranker for all assistanse eller forespørsler knyttet til reisen deres.
 • Tapt og funnet: Ved tapt eller feilplasserte gjenstander, er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å hente eiendelene sine.
 • Førstehjelp: Opplært medisinsk fagpersonell er tilstede på flyplassen for å yte umiddelbar førstehjelp om nødvendig.

Samlet sett sikrer Mae Sot Airport at reisende har tilgang til viktige fasiliteter og tjenester under reisen. Fra innsjekking til ombordstigning har flyplassen som mål å gi en hyggelig opplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom portene.


Mae Sot flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Mae Sot flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Mae Sot flyplass belirlenmiş IATA kodu MAQ ile tanımlanır.

Mae Sot flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Mae Sot flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mae Sot flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Mae Sot flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Nok Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Mae Sot şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Mae Sot şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Mae Sot flyplass (MAQ) tercih edilen seçenektir.

Mae Sot çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Mae Sot civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella