Non-stop flyvning fra Madurai flyplass (IXM)

Reis til 9 steder med 5

Günlük Kalkış Programı Madurai flyplass

Madurai flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Madurai flyplass
Flyplass (IATA) kode IXM
By Madurai
Land India (IN)
Fullstendig plassering Madurai flyplass
Breddegrad 9.838590
Lengdegrad 78.089522
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Madurai Airport Facilities and Services

Madurai Airport, offisielt kjent som Madurai International Airport, er et viktig luftfartsknutepunkt i den sørlige delstaten Tamil Nadu, India. Det fungerer som en inngangsport til den pulserende byen Madurai og dens omkringliggende regioner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for passasjerer.

Terminal og parkering

Flyplassen har en enkel, romslig terminal som rommer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalen er godt utstyrt med moderne bekvemmeligheter og komfortable sitteplasser. Det gir en problemfri innsjekking og sikkerhetsklareringsprosess, og sikrer effektive og raske prosedyrer for reisende.

Madurai flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for private kjøretøy og drosjer. Parkeringsområdet er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, og tilbyr stor bekvemmelighet for både passasjerer og besøkende.

Transportalternativer

  • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som gir transport til ulike destinasjoner i Madurai og nærliggende byer.
  • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy for utleie.
  • Offentlig transport: Lokalt busser og auto-rickshaws er praktiske og rimelige alternativer for de som ønsker å reise til forskjellige deler av byen.

Restaurant og shopping

Flyplassen har et utvalg spisesteder og kafeer som serverer en rekke lokale og internasjonale retter. Passasjerer kan ta en rask matbit eller nyte et komplett måltid før eller etter flyreisen.

I tillegg huser Madurai flyplass en rekke butikker og butikker, som tilbyr ulike produkter som klær, tilbehør, suvenirer og tjeneste- gratis varer. Reisende kan unne seg litt detaljterapi eller kjøpe gaver i siste liten til sine kjære.

Flyselskaper og destinasjoner

Madurai flyplass fungerer som et knutepunkt for en rekke nasjonale og internasjonale flyselskaper, og forbinder by til destinasjoner over hele verden. Noen av de store flyselskapene som opererer på flyplassen inkluderer Air India, SpiceJet, IndiGo og SriLankan Airlines.

Populære innenlandsdestinasjoner fra Madurai inkluderer Chennai, Bengaluru, Mumbai og Hyderabad, mens internasjonale flyvninger kobles til byer som f.eks. som Dubai, Colombo og Singapore.

Tilleggstjenester

  • Informasjonsskranker: Hjelpsomme ansatte er tilgjengelig over hele terminalen for å hjelpe passasjerer med forespørsler, bagasjeassistanse og generell informasjon.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen huser et medisinsk senter som er utstyrt for å håndtere medisinske nødsituasjoner eller gi grunnleggende helsetjenester.
  • WiFi og ladepunkter: Gratis WiFi-tjenester og ladepunkter er tilgjengelig, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og lade opp sine elektroniske enheter.
  • Banktjenester og valutaveksling: Banktjenester og valutavekslingsskranker tilbys for å imøtekomme passasjerenes økonomiske behov.

Sıkça Sorulan Sorular

Madurai flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IXM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Madurai flyplass için atanmıştır.

Madurai flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Madurai flyplass ile Dubai International Airport (DXB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Madurai flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Madurai flyplass hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, SpiceJet, Air India, SriLankan Airlines, Air India Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Madurai şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Madurai şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Madurai flyplass (IXM) tercih ederler.

Madurai yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella