Spesialtilbud på flyvninger fra Madeira flyplass (FNC)

Non-stop flyvninger til 62 destinasjoner via 30 forskjellige flyselskaper

Madeira flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Madeira flyplass
Flyplass (IATA) kode FNC
By Funchal
Land Portugal (PT)
Fullstendig plassering Madeira flyplass
Breddegrad 32.695798
Lengdegrad -16.775874
Nettsted Ana.pt
Vis på kart Google maps

Madeira flyplassfasiliteter og tjenester

Madeira flyplass, også kjent som Cristiano Ronaldo internasjonale lufthavn, er hovedporten til den vakre øya Madeira, Portugal. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Madeira lufthavn har flere innsjekkingsskranker skranker hvor passasjerer kan levere av bagasjen og få ombordstigningskortet.
 • Tollfri shopping: Flyplassen har en rekke avgiftsfrie butikker, som tilbyr et bredt utvalg av parfymer, kosmetikk, elektronikk og lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyte en rekke spisesteder, inkludert restauranter, kafeer og snackbarer, som tilbyr både internasjonal og lokal mat.
 • Bilutleie: flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy for å utforske øya.
 • Gratis Wi-Fi: Madeira flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at reisende kan holde kontakten underveis. deres reise.
 • Banktjenester og valutaveksling: Flyplassen har bankfasiliteter, inkludert minibanker og skranker for valutaveksling, noe som gjør det praktisk for passasjerer å skaffe lokal valuta.
 • Lekeområde for barn: A et eget lekeområde er tilgjengelig for barn, som gir et trygt og morsomt sted for dem å slappe av og leke før de flyr.

Passasjertjenester

 • Tapt og funnet: Madeira lufthavn har et dedikert tapt og funnet kontor for å hjelpe passasjerer med å hente tapte gjenstander eller rapportere tapt bagasje.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, inkludert rullestolassistanse og tilgjengelighet fasiliteter.
 • Medisinsk senter: Et medisinsk senter er tilgjengelig på flyplassen, som gir nødvendig medisinsk hjelp og støtte til reisende.
 • Informasjonsskranker: Flere informasjonsskranker er strategisk plassert i hele terminalen, tilbyr assistanse med generelle forespørsler, flyinformasjon og turistveiledning.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan bruke bagasjeoppbevaring for å oppbevare bagasjen på en sikker måte, noe som muliggjør problemfri utforskning av øya.
 • Lounge: Madeira flyplass har komfortable salonger hvor passasjerer kan slappe av, få tilgang til førsteklasses tjenester og nyte gratis snacks og drikkevarer.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen forretningssalonger utstyrt med arbeidsstasjoner, internettilgang, og møterom.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester sikrer Madeira flyplass en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende som passerer gjennom terminalene. Flyplassens dedikasjon til å tilby en rekke fasiliteter bidrar til en stressfri reise, slik at besøkende kan nyte tiden på den vakre øya Madeira fullt ut.


Madeira flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Madeira flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Madeira flyplass belirlenmiş IATA kodu FNC ile tanımlanır.

Madeira flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Madeira flyplass ile John F. Kennedy International Airport (JFK) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 7h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Madeira flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Madeira flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 30 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, TAP Portugal, Ryanair, easyJet, Binter Canarias, Jet ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Funchal şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Funchal şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Madeira flyplass (FNC) tercih edilen seçenektir.

Funchal yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella