Direktefly fra Lyon-Saint Exupéry flyplass (LYS)

Non-stop flyvninger til 116 destinasjoner via 47 forskjellige flyselskaper

Lyon-Saint Exupéry flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Lyon-Saint Exupéry flyplass
Flyplass (IATA) kode LYS
By Lyon
Land France (FR)
Fullstendig plassering Lyon-Saint Exupéry flyplass
Breddegrad 45.720362
Lengdegrad 5.079507
Nettsted Lyonaeroports.com
Vis på kart Google maps
Lyon-Saint Exupéry flyplass
Lyon-Saint Exupéry flyplass
Lyon-Saint Exupéry flyplass
Lyon-Saint Exupéry flyplass
Lyon-Saint Exupéry flyplass
Lyon-Saint Exupéry flyplass

Lyon-Saint Exupéry flyplass

Lyon-Saint Exupéry flyplassfasiliteter og tjenester

Lyon-Saint Exupéry flyplass, som ligger i det sørøstlige Frankrike, er en av de travleste flyplassene i landet og fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminaler: Lyon-Saint Exupéry Flyplassen har tre terminaler? T1, T2 og T3. Hver terminal er utstyrt med moderne bekvemmeligheter og fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov.
 • Restauranter og butikker: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder og finne mange butikker, inkludert tjenesteyting -gratis, for å bla gjennom og kjøpe varer.
 • Lounge: Flyplassen har flere salonger hvor passasjerene kan slappe av, nyte gratis forfriskninger, få tilgang til Wi-Fi og følge med på jobb.
 • Valutaveksling og minibanker: Flere valutavekslingsskranker og minibanker er tilgjengelig over hele flyplassen for reisendes bekvemmelighet.
 • Tapt og funnet: En dedikert tjeneste for tapt og funnet hjelper passasjerer med å hente feilplasserte gjenstander, og sikrer en sømløs reise.
 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er plassert over hele flyplassen for å hjelpe passasjerer med henvendelser, veibeskrivelse og annen hjelp de måtte trenge.
 • Lekeområder for barn: Lyon-Saint Exupéry flyplass har utpekte lekeområder for barn, som gir underholdning og en plass for barna å brenne av litt energi før flyturen.

Tjenester

 • Fast Track Security: Passasjerer kan kjøpe raske sikkerhetstjenester for å fremskynde sikkerhetskontrollprosessen og nyt kortere køer.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, og tilbyr praktiske alternativer for reisende å leie et kjøretøy under oppholdet.
 • Parkering: Lyon-Saint Exupéry lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert kortsiktige og langsiktige alternativer, slik at passasjerer enkelt kan parkere kjøretøyene sine.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerer kan holde seg tilkoblet og bruke enhetene sine mens de er på flyplassen.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske tjenester på stedet for å gi assistanse i nødstilfeller eller medisinske problemer.
 • Spesiell assistanse: Lyon-Saint Exupéry flyplass tilbyr spesielle assistansetjenester til passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov, for å sikre at de har en komfortabel reise.
 • Bønnerom: Et bønnerom er tilgjengelig for passasjerer som trenger et stille rom for bønn eller refleksjon.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester har Lyon-Saint Exupéry Airport som mål å gi en sømløs og hyggelig opplevelse for alle reisende som passerer gjennom terminalene. Enten det er shopping, bespisning eller tilgang til viktige tjenester, kan passasjerer stole på flyplassens fasiliteter for å dekke deres behov.


Lyon-Saint Exupéry flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Lyon-Saint Exupéry flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LYS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lyon-Saint Exupéry flyplass için atanmıştır.

Lyon-Saint Exupéry flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lyon-Saint Exupéry flyplass ile Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 9h 20m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lyon-Saint Exupéry flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Lyon-Saint Exupéry flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 47 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air France, easyJet, Transavia France, Air Algerie, Lufthans ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Lyon şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Lyon şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Lyon-Saint Exupéry flyplass (LYS) tercih ederler.

Lyon yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella