Rimelige flyvninger fra Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn (LUX)

Utforsk 100 steder med 13 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode LUX
By Luxembourg
Land Luxembourg (LU)
Fullstendig plassering Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn
Breddegrad 49.628900
Lengdegrad 6.214745
Nettsted Lux-airport.lu
Vis på kart Google maps
Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn
Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn
Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn
Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn
Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn
Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Oversikt:

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn, som ligger i Luxembourg by, er den viktigste internasjonale flyplassen i landet. Det fungerer som et viktig knutepunkt for både passasjer- og fraktflyvninger i regionen. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter:

 • Terminaler: Flyplassen består av to terminaler - Terminal A og Terminal B. Terminal A betjener primært ikke-Schengen-flyvninger, mens Terminal B håndterer flyvninger i Schengen-området. Begge terminalene er godt utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen, inkludert restauranter, kafeer og barer. Fra hurtigmat til god mat, det er noe for enhver smak.
 • Shopping: Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn har et omfattende utvalg av butikker som gir reisende muligheten til å unne seg taxfree-shopping. Tollfrie butikker tilbyr en rekke produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, mote, elektronikk og suvenirer.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr flere salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av i en fredelig atmosfære. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og forretningsfasiliteter.
 • Bilutleie: En rekke bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy for sine reiser. Utleieskrankene er plassert i ankomstområdet til terminalene.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for kort- og langtidsbruk. Både utendørs og dekket parkeringsmuligheter er tilgjengelig, med enkel tilgang til terminalbygningene.

Tjenester:

 • Wi-Fi: Luxembourg-Findel International Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalbygningene, slik at passasjerer kan holde kontakten under reisen.
 • Informasjonsskranker: Dedikerte informasjonsskranker er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med spørsmål angående flyreiser, flyplasstjenester og veibeskrivelse.
 • Valutaveksling: Passasjerer kan veksle valuta på flyplassens valutavekslingskontorer, noe som sikrer enkel tilgang til den nødvendige valutaen.
 • Minibanker: Minibanker er praktisk plassert på hele flyplassen, noe som gjør det enkelt tilgang til kontantuttaksfasiliteter.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og førstehjelpsstasjoner bemannet av utdannede fagfolk for å håndtere medisinske nødsituasjoner.
 • Bagasjetjenester: Tapt eller skadet bagasje kan rapporteres og adresseres ved flyplassens bagasjeserviceskranker.

Konklusjon:

Samlet sett tilbyr Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å forbedre reisen opplevelse av passasjerer. Enten det er shopping, spisesteder, slapper av eller tilgang til viktige tjenester, streber flyplassen etter å tilby bekvemmelighet og komfort til alle reisende som passerer gjennom terminalene.


Sıkça Sorulan Sorular

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu LUX ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 35m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Dubai International Airport (DXB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 13 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Luxair, Ryanair, Lufthansa, KLM, easyJe ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Luxembourg şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Luxembourg şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Luxembourg-Findel internasjonale lufthavn (LUX) tercih edilen seçenektir.

Luxembourg çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Luxembourg civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella