Direktefly fra Luleå flyplass (LLA)

Utforsk 6 steder med 6 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Luleå flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ARN Stockholm

4-13 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
PJA Pajala

2 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
GOT Gøteborg

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
DUS Düsseldorf
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 55m Vis pris
LHR London
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 30m Vis pris
ORY Paris
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 25m Vis pris

Luleå flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Luleå flyplass
Flyplass (IATA) kode LLA
By Luleå
Land Sweden (SE)
Fullstendig plassering Luleå flyplass
Breddegrad 65.542549
Lengdegrad 22.121856
Nettsted Swedavia.se
Vis på kart Google maps
Luleå flyplass
Luleå flyplass
Luleå flyplass
Luleå flyplass
Luleå flyplass
Luleå flyplass

Luleå Airport Facilities and Services

Luleå Airport, som ligger i hjertet av Nord-Sverige, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer. Fra moderne fasiliteter til praktiske transportmuligheter, flyplassen streber etter å møte behovene til enhver reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Luleå lufthavn har en romslig og moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Det godt utformede oppsettet sikrer jevn navigering for passasjerer.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker der passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosessen for sine respektive flyreiser. Vennlig og profesjonelt personale er tilgjengelig for å hjelpe med spørsmål eller bekymringer.
 • Restauranter og kafeer: Reisende kan velge mellom en rekke spisesteder på Luleå lufthavn. Flyplassen huser flere restauranter og kafeer som tilbyr en rekke retter og forfriskninger, noe som sikrer at passasjerene kan finne noe som passer deres smaksløker.
 • Tollfri shopping: Passasjerer kan unne seg litt butikkterapi på flyplassen. avgiftsfrie butikker. Fra kosmetikk og dufter til elektronikk og suvenirer, det er et omfattende utvalg av produkter tilgjengelig til taxfree-priser.
 • Business Lounge: Luleå lufthavn tilbyr en dedikert forretningssalong for passasjerer som trenger et stille og behagelig miljø for å jobbe eller slappe av før flyturen. Salongen er utstyrt med Wi-Fi, ladepunkter og forfriskninger.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske regionen, er bilutleietjenester beleilig plassert i terminalbygningen. Passasjerer kan enkelt bestille et kjøretøy og kjøre på veien ved ankomst.

Tjenester

 • Wi-Fi: Luleå lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten og være produktive under oppholdet på flyplassen.
 • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn vil sette pris på flyplassens utpekte lekeområde. Utstyrt med leker og spill gir den en trygg og underholdende plass for de minste.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen går utover for å imøtekomme passasjerer med spesielle behov eller redusert mobilitet. Opplært personale er tilgjengelig for å gi assistanse og sikre en sømløs reise.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eiendeler, har flyplassen en dedikert tapt og funnet-tjeneste. Passasjerer kan rapportere og hente tapte gjenstander gjennom flyplassens effektive system.
 • Dyrevennlige fasiliteter: Luleå lufthavn forstår viktigheten av å reise med kjæledyr. Flyplassen tilbyr kjæledyrvennlige fasiliteter og fasiliteter, inkludert utpekte kjæledyravlastningsområder og kjæledyrvennlige venteområder.
 • Minibank og valutaveksling: For passasjerenes bekvemmelighet har flyplassen minibanker og valutavekslingstjenester tilgjengelig., noe som gjør det enkelt å skaffe lokal valuta og håndtere finansielle transaksjoner.

Enten du er en forretningsreisende, en familie på ferie eller en eventyrentusiast, sikrer Luleå lufthavn en hyggelig start eller slutt til reisen din. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har flyplassen som mål å gi en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for alle sine passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

Luleå flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Luleå flyplass belirlenmiş IATA kodu LLA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Luleå flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 30m süren ve A320neo ile gerçekleştirilen London Heathrow Airport (LHR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Luleå flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Luleå flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, SAS, Norwegian Air Intl, FlexFlight, Ryanair, Transavia Franc ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Luleå şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Luleå şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Luleå flyplass (LLA) tercih edilen seçenektir.

Luleå çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Luleå civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella