Spesialtilbud på flyvninger fra Luena flyplass (LUO)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Luena flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LAD Luanda

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris

Luena flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Luena flyplass
Flyplass (IATA) kode LUO
By Luena
Land Angola (AO)
Fullstendig plassering Luena flyplass
Breddegrad -11.767037
Lengdegrad 19.894608
Vis på kart Google maps

Luena Airport Facilities and Services

Luena Airport, som ligger i provinsen Moxico i Angola, er et sentralt transportknutepunkt som betjener både innenlandske og internasjonale passasjerer. Flyplassen er godt utstyrt med en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for sine besøkende. Fra moderne terminaler til viktige fasiliteter, Luena lufthavn imøtekommer passasjerenes behov.

Fasiliteter:

  • Terminaler: Luena lufthavn har en hoved terminalbygg som håndterer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalen er designet for å håndtere et stort volum passasjerer effektivt.
  • Innsjekking og sikkerhet: Flyplassen har romslige innsjekkingsskranker hvor passasjerer enkelt kan gjennomføre de nødvendige prosedyrene før flyet deres. Et effektivt sikkerhetssystem sikrer sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.
  • Detaljhandel og servering: Luena flyplass tilbyr en rekke butikker og avgiftsfrie utsalgssteder. Passasjerer kan utforske og kjøpe et bredt spekter av produkter, inkludert lokalt håndverk, suvenirer, bøker, snacks og mer. Det finnes også flere spisesteder som serverer både lokale og internasjonale retter, og gir en herlig kulinarisk opplevelse.
  • Lounge: For de som søker komfort og avslapning, har Luena Airport førsteklasses salonger som gir en rolige omgivelser vekk fra de travle terminalene. Passasjerer med tilgang til disse salongene kan nyte komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og tilgang til ulike fasiliteter som Wi-Fi, TV-er og lesemateriell.
  • Barne- og familietjenester: Flyplassen forstår behovene til familier som reiser med små barn. For å imøtekomme deres behov, tilbyr Luena Airport dedikerte babygarderober, pleierom og lekeområder designet for å holde barna underholdt og komfortable før de flyr.

Tjenester:

  • Transport: Luena flyplass tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen, noe som sikrer enkel tilgang for passasjerer. Drosjer og private bilutleietjenester er tilgjengelige, slik at reisende enkelt kan nå sine destinasjoner.
  • Informasjonsskranker: Besøkende kan finne nyttige informasjonsskranker på hele flyplassen. Det vennlige personalet er lett tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål de måtte ha angående reisen, samt gi informasjon om flyplassen og lokale attraksjoner.
  • Bagasjetjenester: Luena flyplass tilbyr bagasjetjenester for å hjelpe passasjerer med sine eiendeler. Fra bagasjeinnsjekking til henting sørger flyplassen for at bagasjehåndtering gjøres effektivt og sikkert.
  • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Luena flyplass medisinske fasiliteter og opplært ansatte i beredskap for å yte umiddelbar hjelp. Førstehjelpstjenester er tilgjengelige for å sikre velvære og sikkerhet for alle passasjerer.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen gir spesiell assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med ombordstigning, avstigning og all annen nødvendig støtte under reisen.

Luena flyplass står som et bevis på Angolas forpliktelse til å tilby utmerkede flyplassfasiliteter og tjenester.. Med sin moderne infrastruktur og dedikerte ansatte sikrer flyplassen en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle sine besøkende.


Sıkça Sorulan Sorular

Luena flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Luena flyplass belirlenmiş IATA kodu LUO ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Luena flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Luena flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Luena flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, TAA ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Luena şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Luena şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Luena flyplass (LUO) tercih ederler.

Luena çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Luena civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella