Flygninger som går fra Los Garzones flyplass (MTR)

Reis til 5 steder med 5

Günlük Planlanmış Los Garzones flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota

10-12 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
MDE Rionegro

5-6 flyvninger per dag

1t 1m Vis pris
EOH Medellín

2-3 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
BAQ Barranquilla

2 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
BGA Lebrija

per day flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Los Garzones flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Los Garzones flyplass
Flyplass (IATA) kode MTR
By Montería
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Los Garzones flyplass
Breddegrad 8.823772
Lengdegrad -75.825151
Nettsted Aeropuertomonteria.co
Vis på kart Google maps

Los Garzones flyplassfasiliteter og tjenester

Los Garzones flyplass, som ligger i Montería, Colombia, tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for passasjerer. Fra moderne infrastruktur til praktiske fasiliteter, her er en oversikt over hva du kan forvente når du flyr gjennom Los Garzones flyplass:

Terminalbygning

Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som gir et behagelig miljø for passasjerene. Med rikelig med sittegrupper og air-condition, tilbyr den et hyggelig venteområde før avgang.

Innsjekkingsskranker

Los Garzones flyplass har flere innsjekkingsskranker hvor passasjerene enkelt kan fullføre innsjekkingsprosessen for flyreisene deres. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.

Bagasjetjenester

Effektive bagasjetjenester tilbys på flyplassen. Passasjerer kan sette av bagasjen på anviste områder, for å sikre at den håndteres sikkert og når riktig destinasjon. I tillegg er bagasjeoppbevaringsområdene godt organisert for å sikre en problemfri prosess ved ankomst.

Detaljhandel og servering

Flyplassen har et utvalg butikker og spisesteder, noe som tillater passasjerer for å unne deg litt shopping eller nyte et måltid før flyturen. Enten du leter etter suvenirer, snacks eller et måltid for å sitte ned, tilbyr Los Garzones flyplass alternativer for å imøtekomme dine behov.

Minibanker og valutaveksling

For å sikre praktisk økonomisk tjenester for reisende, Los Garzones lufthavn har minibanker og skranker for valutaveksling. Passasjerer kan få tilgang til lokal valuta eller veksle penger for å gjøre besøket til Montería mer komfortabelt.

Wi-Fi-tilgang

Los Garzones flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.

Parkeringsfasiliteter

For de som reiser til flyplassen med bil, har Los Garzones flyplass rikelig med parkeringsmuligheter tilgjengelig. Passasjerer kan parkere kjøretøyene sine sikkert og praktisk, noe som sikrer trygghet under reisen.

Transportalternativer

Ulike transportalternativer er tilgjengelige på flyplassen for å hjelpe passasjerene med å nå sine endelige destinasjoner. Drosjer og leiebiltjenester er lett tilgjengelige, noe som gir fleksibilitet og bekvemmelighet for reisende.

Tilgjengelighet

Los Garzones flyplass er forpliktet til å tilby tilgjengelighet for alle passasjerer. Flyplassen tilbyr fasiliteter og tjenester for å imøtekomme personer med funksjonshemminger eller spesielle behov, og sikrer en komfortabel og inkluderende reiseopplevelse.

Flyinformasjon

Tydelig og oppdatert flyinformasjon vises gjennom hele terminalbygningen, og holder passasjerer informert om avganger, ankomster og eventuelle forsinkelser eller gateendringer.

Los Garzones flyplass prioriterer kundetilfredshet ved å tilby moderne og effektive fasiliteter og tjenester. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, streber flyplassen etter å gjøre reisen din så jevn og komfortabel som mulig.


Los Garzones flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Los Garzones flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MTR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Los Garzones flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Los Garzones flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 15m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen El Dorado International Airport (BOG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Los Garzones flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Los Garzones flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AVIANCA, EasyFly, LATAM Airlines, Viva Air Colombi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Montería şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Montería şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Los Garzones flyplass (MTR) tercih ederler.

Montería çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Montería civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella