Direktefly fra Lord Howe Island flyplass (LDH)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Lord Howe Island flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SYD Maskot

2-Mar flyvninger per dag

2t 15m Vis pris

Lord Howe Island flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lord Howe Island flyplass
Flyplass (IATA) kode LDH
By Lord Howe Island
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Lord Howe Island flyplass
Breddegrad -31.540808
Lengdegrad 159.078160
Vis på kart Google maps

Lord Howe Island Airport Fasiliteter og tjenester

Lord Howe Island, et vakkert verdensarv-listet paradis som ligger utenfor kysten av Australia, er et avsidesliggende reisemål som tilbyr fantastisk naturlig skjønnhet og en fredelig flukt fra kjas og mas i hverdagen. For å sikre en sømløs og komfortabel reiseopplevelse for besøkende, har Lord Howe Island Airport en rekke viktige fasiliteter og tjenester.

Terminalfasiliteter:

 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyreiser på flyplassen.
 • Bagasjeutlevering: Et område dedikert til å hente bagasje er tilgjengelig inne i terminalen.
 • Detaljhandel og spisesteder: Flyplassen har et utvalg butikker og spisesteder, slik at besøkende kan kjøpe reiseutstyr, suvenirer og nyte et måltid eller en matbit før eller etter reisen.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelige for passasjerer i terminalen bygning.
 • Sitteområder: Komfortable sittegrupper er tilgjengelig for passasjerer å slappe av eller vente på flyet.

Transport:

 • Taxitjenester: Besøkende kan enkelt finne drosjer utenfor flyplassterminalen, noe som gir praktisk transport til ulike overnattingssteder og destinasjoner på øya.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy til dekke reisendes behov. Å leie en bil er et populært valg for å utforske øyas attraksjoner i ditt eget tempo.
 • Sykkelutleie: For et mer aktivt og miljøvennlig alternativ kan du leie sykler for å utforske den pittoreske øya i rolig tempo..
 • Shutteltjenester: Noen overnattingssteder tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen, noe som sikrer en problemfri transport for gjestene.

Tilgjengelighet:

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen dekker behovene til passasjerer med funksjonshemninger, og tilbyr tilgjengelige toaletter, ramper og utpekte parkeringsplasser.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer som trenger spesiell assistanse kan kontakte flyplassen eller deres flyselskapet på forhånd for å ordne nødvendig støtte.

Flytjenester:

 • Flyinformasjon: Skjermer som viser flyinformasjon i sanntid er plassert over hele terminalen, og gir oppdateringer om ankomster, avganger og eventuelle endringer i tidsplanen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte gjenstander under reisen, er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig på flyplassen.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer Lord Howe Island Airport at besøkende kan nyte en sømløs reise til og fra dette fantastiske reisemålet. Enten du ankommer øya for en avslappende ferie eller reiser med kjære minner, streber flyplassen etter å gjøre opplevelsen din så praktisk og komfortabel som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Lord Howe Island flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Lord Howe Island flyplass belirlenmiş IATA kodu LDH ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Lord Howe Island flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Lord Howe Island flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Lord Howe Island flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Qanta gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Lord Howe Island şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Lord Howe Island şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Lord Howe Island flyplass (LDH) tercih ederler.

Lord Howe Island yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella