Non-stop flyvning fra Longyan Guanzhishan flyplass (LCX)

Utforsk 6 steder med 4 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Longyan Guanzhishan flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PKX Beijing Daxing

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
CAN Guangzhou

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
CSX Changsha

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
KMG Kunming

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
NKG Nanjing

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
PVG Shanghai

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris

Longyan Guanzhishan flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Longyan Guanzhishan flyplass
Flyplass (IATA) kode LCX
By Longyan
Land China (CN)
Fullstendig plassering Longyan Guanzhishan flyplass
Breddegrad 25.675556
Lengdegrad 116.745560
Vis på kart Google maps

Longyan Guanzhishan Airport fasiliteter og tjenester

Longyan Guanzhishan Airport, som ligger i byen Longyan i Fujian-provinsen, Kina, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning med rikelig med sitteplasser, venteområder og fasiliteter for både innenlandske og internasjonale passasjerer.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger ved de velorganiserte skrankene, noe som sikrer en jevn prosess.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen tilbyr en rekke butikker, plikt - Gratis butikker og spisesteder for å tilfredsstille behovene til reisende. Her kan du finne et utvalg av lokale spesialiteter, suvenirer og internasjonale merker.
 • Lounge: For business class passasjerer, medlemmer av lojalitetsprogrammer, eller de som ønsker en mer premium opplevelse, tilbyr flyplassen komfortable og velvære- utpekte salonger for å slappe av eller jobbe i et rolig og fredelig miljø.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert i terminalbygningen, slik at passasjerer enkelt kan få tilgang til kontanter eller veksle valuta etter behov.
 • Bilutleie: Reisende som ønsker å utforske byen eller dens omgivelser kan leie en bil fra et av de anerkjente bilutleieselskapene som opererer på flyplassen. Dette gir dem fleksibilitet og frihet under oppholdet.
 • Parkering: Flyplassen har et utpekt parkeringsområde med god plass for private kjøretøy, noe som sikrer bekvemmelighet for de som kjører til flyplassen.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig i ankomstområdet, bemannet med kunnskapsrikt personell som er klar til å hjelpe passasjerene med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette eiendelene sine.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen yter medisinske tjenester dersom en passasjer trenger hjelp eller førstehjelp under oppholdet på flyplassen.
 • Spesiell assistanse: Longyan Guanzhishan flyplass tilbyr støtte og fasiliteter for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov, noe som sikrer en komfortabel og tilgjengelig opplevelse for alle.
 • WiFi: Gratis WiFi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Lekeområde for barn: For å holde de små underholdt, tilbyr flyplassen en dedikert lekeplass for barn. område utstyrt med leker, spill og andre aktiviteter.

Longyan Guanzhishan flyplass er godt utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr en rekke tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten det er shopping, bespisning eller tilgang til viktige tjenester, vil reisende finne alt de trenger på flyplassterminalen.


Longyan Guanzhishan flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Longyan Guanzhishan flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Longyan Guanzhishan flyplass belirlenmiş IATA kodu LCX ile tanımlanır.

Longyan Guanzhishan flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Longyan Guanzhishan flyplass ile Kunming Changshui International Airport (KMG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Longyan Guanzhishan flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Longyan Guanzhishan flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Sichuan Airlines, China United Airlines, China Southern Airlines, Juneyao Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Longyan şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Longyan şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Longyan Guanzhishan flyplass (LCX) tercih ederler.

Longyan çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Longyan civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella