Spesialtilbud på flyvninger fra Londrina – guvernør José Richa flyplass (LDB)

Reis til 5 steder med 3

Günlük Planlanmış Londrina – guvernør José Richa flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
GRU São Paulo

4-5 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
VCP Campinas

3-4 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
CWB Curitiba

2-4 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
CGH São Paulo

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
BPS Porto Seguro
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris

Londrina – guvernør José Richa flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Londrina – guvernør José Richa flyplass
Flyplass (IATA) kode LDB
By Londrina
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Londrina – guvernør José Richa flyplass
Breddegrad -23.328681
Lengdegrad -51.137737
Vis på kart Google maps

Londrina? Gov. José Richa flyplassfasiliteter og tjenester

Londrina? Gov. José Richa Airport, også kjent som Londrina Airport, er et viktig transportknutepunkt som ligger i byen Londrina, Paraná, Brasil. Flyplassen betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen har en moderne terminalbygning som er godt utstyrt for å håndtere et stort antall passasjerer. Terminalen er delt inn i nasjonale og internasjonale områder, som hver tilbyr en rekke butikker, restauranter og andre fasiliteter.
  • Parkering: Londrina flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsområdet er trygt og praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen.
  • Lounge: Passasjerer som reiser på forretningsreise eller førsteklasses, samt medlemmer av visse flyselskaps lojalitetsprogrammer, kan nyte tilgang til komfortable flyselskapssalonger. Disse salongene tilbyr en rekke fasiliteter som gratis snacks og drikkevarer, komfortable sitteplasser og gratis Wi-Fi.
  • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er plassert på hele flyplassen for passasjerenes bekvemmelighet.
  • Duty-free shopping: Flyplassen har en rekke taxfree-butikker der passasjerer kan kjøpe et bredt spekter av produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, elektronikk og suvenirer, til taxfree-priser.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Informasjon om ankomster og avganger vises tydelig på skjermer over hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerene holder seg oppdatert om flystatusen deres.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjevogner og bagasjeinnpakning, for å gjøre det enklere for passasjerer å transportere eiendelene sine.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige på Londrina flyplass, inkludert drosjer, bilutleie og offentlig transport, slik at passasjerer enkelt kan nå sine destinasjoner.
  • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan finne minibanker og valutavekslingsskranker på praktiske steder på flyplassen, noe som gjør det enkelt å få tilgang til brasiliansk valuta.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.

Totalt sett, Londrina? Gov. José Richa Airport tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til både nasjonale og internasjonale reisende. Med sin moderne infrastruktur og forpliktelse til passasjertilfredshet, streber flyplassen etter å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle.


Sıkça Sorulan Sorular

Londrina – guvernør José Richa flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LDB kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Londrina – guvernør José Richa flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Londrina – guvernør José Richa flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 20m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Porto Seguro Airport (BPS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Londrina – guvernør José Richa flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Londrina – guvernør José Richa flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azul, LATAM Airlines, Go gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Londrina şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Londrina şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Londrina – guvernør José Richa flyplass (LDB) tercih ederler.

Londrina çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Londrina civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella