Spesialtilbud på flyvninger fra London Heathrow flyplass (LHR)

Utforsk 218 steder med 84 forskjellige transportører

London Heathrow flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn London Heathrow flyplass
Flyplass (IATA) kode LHR
By London
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering London Heathrow flyplass
Breddegrad 51.470022
Lengdegrad -0.454295
Nettsted Heathrow.com
Vis på kart Google maps
London Heathrow flyplass
London Heathrow flyplass
London Heathrow flyplass
London Heathrow flyplass
London Heathrow flyplass
London Heathrow flyplass

London Heathrow flyplass

London Heathrow Airport Fasiliteter og tjenester

London Heathrow Airport, som ligger i bydelen Hillingdon, er den travleste flyplassen i Storbritannia og en av de travleste i verden. Med sine toppmoderne fasiliteter og omfattende tjenester, tilbyr Heathrow reisende en sømløs og hyggelig opplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Heathrow har fire passasjerterminaler som hver tilbyr en rekke fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende. Disse terminalene er koblet sammen med en gratis skytteltjeneste.
 • Hver terminal har en rekke butikker, restauranter og salonger, noe som gir reisende mange muligheter til å slappe av og hengi seg til detaljterapi.

Fasiliteter

 • Heathrow har et bredt utvalg av fasiliteter for å sikre reisendes komfort og bekvemmelighet. Disse inkluderer minibanker, valutaveksling, bagasjeoppbevaring og gratis Wi-Fi på hele flyplassen.
 • Reisende med spesielle behov kan dra nytte av flyplassens tilgjengelighetstjenester, inkludert ramper, heiser og rullestolassistanse.

Shopping og servering

 • Heathrow flyplass er kjent for sitt imponerende utvalg av butikker, som tilbyr alt fra luksusmerker til favoritter i gatene. Reisende kan blant annet gi seg ut på designermote, kosmetikk, elektronikk og suvenirer.
 • Flyplassen kan også skryte av et omfattende utvalg av spisesteder som passer til ulike smaker og kostholdspreferanser. Fra raske matbiter til sitteplasser restauranter, Heathrow har alt.

Lounges

 • Heathrow har en rekke salonger tilgjengelig for reisende, som tilbyr en tilbaketrukket og rolige omgivelser vekk fra de travle folkemengdene. Disse loungene tilbyr gratis mat og drikke, komfortable sitteplasser, ladepunkter og høyhastighetsinternett.
 • For premiumreisende tilbyr Heathrow eksklusive salonger med tilleggstjenester som spabehandlinger, private møterom og dedikert concierge assistanse.

Transport

 • Heathrow flyplass har gode forbindelser til London og områdene rundt via ulike transportalternativer. Flyplassen har sin togstasjon, som tilbyr direkteforbindelser til London sentrum og andre større byer. I tillegg er det mange buss- og busstjenester, samt taxi- og privatutleiealternativer.
 • Leiebiltjenester er også tilgjengelig på flyplassen, slik at reisende kan utforske byen og dens omgivelser når det passer for seg selv.

Sikkerhet og immigrasjon

 • Heathrow flyplass prioriterer sikkerheten til passasjerene sine. Flyplassen har strenge sikkerhetstiltak på plass, inkludert robuste prosedyrer for bagasjekontroll og avanserte overvåkingssystemer.
 • Immigrasjonsprosessen på Heathrow er effektiv, med automatiserte e-passporter tilgjengelig for kvalifiserte passasjerer, noe som reduserer ventetidene.

Siste ord

London Heathrow Airport tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester, som sikrer at reisende får en komfortabel og problemfri opplevelse. Fra sine omfattende shopping- og spisemuligheter til bekvemmeligheten av transportforbindelser, dekker Heathrow behovene til enhver reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

London Heathrow flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LHR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından London Heathrow flyplass için atanmıştır.

London Heathrow flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

London Heathrow flyplass ile Perth Airport (PER) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 16h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

London Heathrow flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 84 taşıyıcı, London Heathrow flyplass hizmet vermektedir ve aralarında British Airways, Virgin Atlantic, American Airlines, Aer Lingus, United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

London şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

London şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla London Heathrow flyplass (LHR) tercih ederler.

London yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella