Spesialtilbud på flyvninger fra Lleida-Alguaire flyplass (ILD)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Lleida-Alguaire flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PMI Palma de Mallorca
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Lleida-Alguaire flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lleida-Alguaire flyplass
Flyplass (IATA) kode ILD
By Alguaire
Land Spain (ES)
Fullstendig plassering Lleida-Alguaire flyplass
Breddegrad 41.726979
Lengdegrad 0.539687
Nettsted Aeroportlleida.cat
Vis på kart Google maps

Lleida-Alguaire flyplass fasiliteter og tjenester

Lleida-Alguaire flyplass er en moderne og velutstyrt flyplass som ligger i Alguaire, en kommune i Catalonia, Spania. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Her er noen av hovedfunksjonene:

1. Terminalbygning:

Flyplassen har en enkelt terminalbygning som er designet for å håndtere både innenlands- og internasjonale flyvninger. Den er romslig og godt vedlikeholdt, og gir et hyggelig miljø for passasjerene.

2. Innsjekking:

Det er flere innsjekkingsskranker tilgjengelig på flyplassen for å imøtekomme behovene til reisende. Innsjekkingsprosessen er effektiv og strømlinjeformet, noe som sikrer en smidig innreise til flyplassen.

3. Sikkerhet:

Sikkerhet er en topp prioritet på Lleida-Alguaire flyplass. Det er strenge sikkerhetstiltak på plass for å sikre sikkerheten til passasjerer og deres eiendeler. Opplært sikkerhetspersonell er til stede over hele flyplassen for å overvåke og reagere på potensielle trusler.

4. Shopping og servering:

Flyplassen har en rekke butikker og avgiftsfrie utsalgssteder hvor passasjerer kan kjøpe suvenirer, motetilbehør og andre varer i siste liten. I tillegg finnes det restauranter, kafeer og barer som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter.

5. Parkering:

For de som reiser med bil, tilbyr flyplassen rikelig med parkeringsmuligheter. Det er både korttids- og langtidsparkeringsalternativer tilgjengelig for å imøtekomme de ulike behovene til reisende.

6. Transport:

Lleida-Alguaire flyplass har gode forbindelser til områdene rundt. Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyplassen med taxi, samt private eller delte skytteltjenester. Bilutleie er også tilgjengelig for de som foretrekker å kjøre selv.

7. Tilgjengelighet:

Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for alle passasjerer. Det tilbyr fasiliteter for funksjonshemmede reisende, inkludert rullestolramper, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser.

8. Informasjonsskranker:

Informasjonsskranker er praktisk plassert i hele terminalbygningen, bemannet av vennlig og kunnskapsrikt personell. De er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål, gi flyinformasjon og gi veiledning om flyplasstjenester.

9. Wi-Fi:

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på Lleida-Alguaire flyplass.

10. Lounger:

For passasjerer som søker ekstra komfort og fasiliteter, er det salonger tilgjengelig på flyplassen. Disse salongene tilbyr et fredelig og behagelig miljø for å slappe av eller jobbe før du går ombord på flyet.

Lleida-Alguaire flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til reisende. Fra den moderne terminalbygningen til dens varierte spisesteder og praktiske transporttjenester, har flyplassen som mål å sikre en hyggelig og problemfri reise for alle passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

Lleida-Alguaire flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ILD kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lleida-Alguaire flyplass için atanmıştır.

Lleida-Alguaire flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lleida-Alguaire flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lleida-Alguaire flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Lleida-Alguaire flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Iberi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Alguaire şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Alguaire şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Lleida-Alguaire flyplass (ILD) tercih edilen seçenektir.

Alguaire çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Alguaire civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella