Flygninger som går fra Liuzhou Bailian flyplass (LZH)

Non-stop flyvninger til 19 destinasjoner via 10 forskjellige flyselskaper

Liuzhou Bailian flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Liuzhou Bailian flyplass
Flyplass (IATA) kode LZH
By Liuzhou
Land China (CN)
Fullstendig plassering Liuzhou Bailian flyplass
Breddegrad 24.207500
Lengdegrad 109.391111
Vis på kart Google maps

Liuzhou Bailian Airport Fasiliteter og tjenester

Liuzhou Bailian Airport, som ligger i Liuzhou, Guangxi Zhuang Autonome Region, Kina, fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen. Med sine moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, har flyplassen som mål å gi en komfortabel og praktisk opplevelse for alle reisende.

Fasiliteter

Liuzhou Bailian Airport tilbyr en rekke fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov:

 • Terminalbygninger: Flyplassen består av to terminalbygninger, terminal 1 og terminal 2, som til sammen dekker et område på over 42 000 kvadrat meter. Disse terminalene er utstyrt med toppmoderne fasiliteter for å sikre en hyggelig reiseopplevelse.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker som er praktisk plassert i hver terminal for å lette en smidig innsjekkingsprosess. Passasjerer kan raskt sjekke inn bagasjen og få ombordstigningskortet.
 • Detaljhandel og spisesteder: Liuzhou Bailian Airport er hjemsted for et bredt utvalg av butikker, avgiftsfrie butikker, og spisesteder. Reisende kan utforske disse utsalgsstedene for å kjøpe suvenirer, snacks eller nyte et måltid før de går ombord på flyet.
 • Lounge: Passasjerer kan slappe av og slappe av i salongene på flyplassen mens de venter på flyreisene deres.. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og ladepunkter for elektroniske enheter.
 • WiFi: Liuzhou Bailian Airport tilbyr gratis WiFi i hele terminalbygningene, slik at passasjerer kan holde kontakten og jobbe eller surf på internett mens de venter på flyreiser.
 • Minibanker og valutaveksling: Reisende kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassen for å håndtere sine økonomiske behov.

Tjenester

Flyplassen har som mål å tilby en rekke tjenester for å sikre en hyggelig og problemfri reiseopplevelse:

 • Fly Informasjon: Visninger av flyinformasjon i sanntid er tilgjengelig på flyplassterminalene, og gir passasjerer oppdatert informasjon om flyreisene deres.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte gjenstander er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerer med å hente eiendelene sine.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeinnpakning for å beskytte bagasje under transport. I tillegg er bagasjevogner tilgjengelige gratis for å hjelpe passasjerer med eiendelene deres.
 • Medisinsk assistanse: Opplært medisinsk personell og førstehjelpsstasjoner er lett tilgjengelige på flyplassen for å gi nødvendig medisinsk hjelp til passasjerer i nød.
 • Spesiell assistanse: Liuzhou Bailian Airport tilbyr spesiell assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller andre funksjonshemninger. Prioritert ombordstigning, rullestolassistanse og dedikert personale er tilgjengelig for å sikre komfort og bekvemmelighet.
 • Parkering: Rikelige parkeringsmuligheter med både kortsiktige og langsiktige alternativer er tilgjengelig for passasjerer som velger å kjøre til flyplassen.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester streber Liuzhou Bailian Airport etter å gi en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom terminalene. Enten det er shopping, spisesteder eller avslapning, dekker flyplassen behovene til enhver reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Liuzhou Bailian flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LZH kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Liuzhou Bailian flyplass için atanmıştır.

Liuzhou Bailian flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Liuzhou Bailian flyplass ile Beijing Capital International Airport (PEK) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Liuzhou Bailian flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 10 taşıyıcı, Liuzhou Bailian flyplass hizmet vermektedir ve aralarında China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Xiamen Airlines, Gestair, Hainan Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Liuzhou şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Liuzhou şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Liuzhou Bailian flyplass (LZH) tercih ederler.

Liuzhou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Liuzhou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella